Alin Albüm ve Fotoğraf Hizmetleri, adıma alışveriş yapmadığım halde ürün gönderiyor. Kesinlikle ürün şahsıma ait bir sipariş değildir. Oturduğum yasal adresim gönderi adresi bana ait değildir. Hukuki hiçbir sorumluluğu kabul etmiyorum şimdiden beyan ediyorum
Gelen kargoyu iade almasını talep ediyorum adıma ait hiçbir sipariş yoktur.

20 Ekim 2023 19:37

Oturduğum adres yasal adresim dur gönderi yapılan adresin benimle alakası yoktur

21 Ekim 2023 10:25

Bana WhatsApp üzerinden ulaştılar firma bir karışıklık olduğunu söyledi yardımcı olacaklarını belirtiler ilgileniyorlar teşekkür ederim

24 Ekim 2023 12:43 (Şikayetten 3 gün sonra)

Kargo firmasıın adres karıştırması sonucu beyefendiye ulaşan kargo geri gelmiştir. Kendisiyle görüştük durumu anlattık anlayışla karşıladı. Beyefendiye anlayışı için teşekkür ederiz

24 Ekim 2023 12:55

Teşekkür ederim sizden ricam teyit almadan kimseye ürün yollamayın ben çok sorun yaşadım bu tür durumlardan siz iyi firmasınız buna kanaat getirdim dürüst insansınız

31 Ekim 2023 14:52

Ürün halen kargoda beklemede beni aradılar bir hafta geçmesine rağmen alin çekmemiş kargosunu beni gönderici kargo firması aradı

Foto Seren Hatalı Baskı Fazla Ödeme Alma

28 Temmuz 2024 14:54225

https://www.fotoseren.com/tr/ şikayetçiyim. Sürekli albüm siparişi veriyorum, uyarmama rağmen sistemde hatalı yazıyor. Y...