Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Alia Ajans Tarafından Tehdit Ediliyorum

15 Temmuz 2023 14:19

Alia ajansın Instagram'da gördüğüm reklamı üzerinden başvuru yapmıştım. Ankara Grant Hamit Otel'de görüşmeye çağrıldım ve tanıtım eğitim vs. İçin 1500 TL ödeme yapmam gerektiği söylendi. Açıkçası daha önce araştırmamıştım, başvurudan sonra hem sektörde çalışan arkadaşlarıma sorduğumda hem de Sikayetvar.com'a baktığımda ajansla ilgili hiç de olumlu fikirlere rastlamadım. 15 Temmuz'a kadar ödeme yapacağımı taahhüt eden bir kağıt imzalatmışlardı ve bugün aradıklarında devam etmeyeceğimi söyledim ve bunun üzerine yasal yollara başvuracakları yönünde tehdit ettiler. Sözleşmenin iptal edilmesini istediğimi söyledim, iptal edilemiyor dediler. Anayasa mı bu, neden iptal edilmesin dedim hukuk departmanına ileteceklerini söylediler tahsilat için.

28 Ağustos 2023 15:33

Alia Ajans ile ilgili yaşadığım sorun sebebiyle şikayetvar.com'a yazmıştım. Ardından bana şikayeti kaldırmam yönünde mesaj gelmişti daha sonra ise sözleşmenin iptal edilemediği söylenerek hukuk departmanına gönderileceği söylenmişti dosyanın. Geçtiğimiz hafta İzmir 13. İcra Dairesinden yazı geldi. Alia Ajans sadece birkaç fotoğraf için benden 1500 TL yi göz korkutarak almaya çalıştı. Sonra da bunu icra yoluyla almak için dosyayı icraya verdi. Alia Ajans haksız kazanç elde etmeye çalışan dolandırıcı bir şirkettir. Burda yazılan şikayetlerden de görüleceği gibi sicili fazlasıyla bozuktur. Benimle iletişime geçip sorunu çözmek yerine mahkeme yoluyla hiç hak etmedikleri bir parayı üstelik 6 katını yani 9 bin tl yi benden almaya çalışıyorlar. Alia Ajansın tuzağına düşmeyin sakın.

28 Ağustos 2023 15:27

15 Temmuz 2023 15:31

Şikayevar'a yazdıktan hemen sonra şikayeti kaldırmam konusunda emir kipiyle mesaj attılar. Özür dilemeleri gerekirken üste çıkıp hala hukuk departmanına dosyanın gönderileceğini belirtiyorlar.

19 Temmuz 2023 10:05

Neden şikayetim yayınlanmıyor öğrenebilr miyim?

Yorumlar (31)

Kaan
Kaan

Tamamen insanların hayatlarını karartma amaçlı kurulmuş felaket getirici bir oluşumdur. Asla ve kat_a kanılmamalıdır çok saygıdeğer kardeşlerim. Saygılar ile.

Ferda
Ferda

Özgür bey merak ettim bende aynı sorunu yaşıyorum bana avukatım sorun çıkmaz sen bir itiraz dilekçesi verirsin bir şey yapamazlar hukukta eğitimde cayma hakkına shipsin dedi sizin şu anki durumunuz ne öğrenebilir miyim

Fatih
Fatih

Ferda hanim itiraz dilekçesini verdikten sonra süreç nasıl oldu öğrenebilir miyim

Sınan

Siz mahkemeye çıkmadan savunma yapmadan nasıl para isteye bilirler ki

Sınan

Merhabalar Benzer şikayetler bende var hatta Tehdit de Var ve de Telefon eden bayanın sert ve hakaret edici bir üslubu var sözleşme 6 aylık eğitim bilmeden dava acımazlar ve de sözleşmeyi iptal edebilirsiniz diye bir ibare var ama bu şirket gerçekten de güvenilirlik değil arkadaşım da kaydolacaktı iptal ettim ve tanıdığım herkes e de bu ajansa güvenmemeyi gerektiklerini söylüyorum

Mayıs
Mayıs

Selam Özgür bey benden de para aldılar 1000 TL geri kalanni sonrada ödersin dediler. Ben bu parayı ödemek istemiyorum. Yardımcı ola bilir misiniz.

Talha
Talha

Banada aynısını dediler

Cengiz
Cengiz

Özgür bey son durum ne oldu mahkemeyle falan uğraştınız mi?

Sizden bu parayı alabildilermi

Erman
Erman

Özgür bey merhaba süreç ne durumda mahkeme falan var mı ya da iptal mi oldu

Sizdedemi aynı sorun var

Arzu
Arzu

Merhaba son durum ne oldu acaba bende imzaladım fakat ödeme yapmadım yapmam gerektiğini iptal olmayacağını söylüyorlar

Uğur

Merhaba bende ödeme yapmadım son durum ne oldu sizin

Özgür

Parayı yatırmayacağınızı söylediğinizde icraya vereceklerini söylüyorlar ve avukatları da oyunun içindeler bu şekilde para koparıyorlar.

Mert
Mert

Özgür abi bende aynı durum dayım iletişime gecelim

Ramazan

Özgürrr abi bana ulaş ramazan. Bayindirr kıvırcık profil

Ne yalan söyleyeyim bulamadım sen ekle beni ozgurkaragol1985 hesabım

Ramazan

Ramazan. Bayindirr Instagram adresi benimle acil bir iletişime geçebilir misin lütfen

Lütfiye

Benimde sorunum var bu firmayla banada yardımcı olur musunuz

Özgür

Bir çok Bayindirr vb. Hesap var hangisi?

Ali
Ali

Merhabalar Özgür bey aynı sorunları bende yaşıyorum sizde halen bir gelişme oldu mu?

Özgür

Maalesef hala bir gelişme olmadı icraya verdiler haksız oldukları halde dönüş de yapmadılar.

Bedrikerem

Özgür bey iletişime geçebilir miyiz

Bedrikerem

Yok abi aynı durumla ilgili bir şey soracağım. Instagram'dan mesaj atabilir misin keremkaraboyun_ Instagram adresim

Özgür

Evet ama nasıl iletişime geçeceğiz ve siz kimsiniz Alia Ajans dan mısınız

Esra
Esra

Merhaba özgür bey bana ulaşabilir misiniz?

Lütfiye

Esra hanım banada yardımcı olabilir misiniz

Lütfiye

Benimde sorunum var bu firmayla ilgili banada yardımcı olabilir misiniz

Özgür

Merhaba Esra hanım nasıl ulaşabilirim size?

İçinizden
İçinizden

Merhaba ödemeyi yaptınız mı merak ettim. Ya da hakkınızda yasal bir işlem oldu mu

Özgür

Hayır ödeme yapmadım ama 2 hafta kadar önce hukuk departmanından aradıklarını söyleyerek 1500 TL ödemeyi yapmam gerektiğini söylediler ödemezsem 11 500 TL mahkeme masraflarıyla beraber ödeme çıkacağı yönünde tehdit ettiler.

Alia Ajans Tarafından Galeyana Getirilip İmzalatılan Sözleşme

Ümmühan