Alia Ajans Tarafından Tehdit Ediliyorum

15 Temmuz 2023 14:1940.915

Alia ajansın Instagram'da gördüğüm reklamı üzerinden başvuru yapmıştım. Ankara Grant Hamit Otel'de görüşmeye çağrıldım ve tanıtım eğitim vs. İçin 1500 TL ödeme yapmam gerektiği söylendi. Açıkçası daha önce araştırmamıştım, başvurudan sonra hem sektörde çalışan arkadaşlarıma sorduğumda hem de Sikayetvar.com'a baktığımda ajansla ilgili hiç de olumlu fikirlere rastlamadım. 15 Temmuz'a kadar ödeme yapacağımı taahhüt eden bir kağıt imzalatmışlardı ve bugün aradıklarında devam etmeyeceğimi söyledim ve bunun üzerine yasal yollara başvuracakları yönünde tehdit ettiler. Sözleşmenin iptal edilmesini istediğimi söyledim, iptal edilemiyor dediler. Anayasa mı bu, neden iptal edilmesin dedim hukuk departmanına ileteceklerini söylediler tahsilat için.

28 Ağustos 2023 15:33

Alia Ajans ile ilgili yaşadığım sorun sebebiyle şikayetvar.com'a yazmıştım. Ardından bana şikayeti kaldırmam yönünde mesaj gelmişti daha sonra ise sözleşmenin iptal edilemediği söylenerek hukuk departmanına gönderileceği söylenmişti dosyanın. Geçtiğimiz hafta İzmir 13. İcra Dairesinden yazı geldi. Alia Ajans sadece birkaç fotoğraf için benden 1500 TL yi göz korkutarak almaya çalıştı. Sonra da bunu icra yoluyla almak için dosyayı icraya verdi. Alia Ajans haksız kazanç elde etmeye çalışan dolandırıcı bir şirkettir. Burda yazılan şikayetlerden de görüleceği gibi sicili fazlasıyla bozuktur. Benimle iletişime geçip sorunu çözmek yerine mahkeme yoluyla hiç hak etmedikleri bir parayı üstelik 6 katını yani 9 bin tl yi benden almaya çalışıyorlar. Alia Ajansın tuzağına düşmeyin sakın.

Özgür
19 Temmuz 2023 10:05

Neden şikayetim yayınlanmıyor öğrenebilr miyim?

Yorumlar(31)

6 Ocak 2025 18:07

Tamamen insanların hayatlarını karartma amaçlı kurulmuş felaket getirici bir oluşumdur. Asla ve kat_a kanılmamalıdır çok saygıdeğer kardeşlerim. Saygılar ile.

20 Ağustos 2024 18:35

Özgür bey merak ettim bende aynı sorunu yaşıyorum bana avukatım sorun çıkmaz sen bir itiraz dilekçesi verirsin bir şey yapamazlar hukukta eğitimde cayma hakkına shipsin dedi sizin şu anki durumunuz ne öğrenebilir miyim

16 Ağustos 2024 15:42

Siz mahkemeye çıkmadan savunma yapmadan nasıl para isteye bilirler ki

16 Ağustos 2024 15:40

Merhabalar Benzer şikayetler bende var hatta Tehdit de Var ve de Telefon eden bayanın sert ve hakaret edici bir üslubu var sözleşme 6 aylık eğitim bilmeden dava acımazlar ve de sözleşmeyi iptal edebilirsiniz diye bir ibare var ama bu şirket gerçekten de güvenilirlik değil arkadaşım da kaydolacaktı iptal ettim ve tanıdığım herkes e de bu ajansa güvenmemeyi gerektiklerini söylüyorum

6 Ağustos 2024 11:53

Selam Özgür bey benden de para aldılar 1000 TL geri kalanni sonrada ödersin dediler. Ben bu parayı ödemek istemiyorum. Yardımcı ola bilir misiniz.

25 Temmuz 2024 22:55

Özgür bey son durum ne oldu mahkemeyle falan uğraştınız mi?

26 Nisan 2024 18:08

Sizden bu parayı alabildilermi

19 Nisan 2024 15:29

Özgür bey merhaba süreç ne durumda mahkeme falan var mı ya da iptal mi oldu

21 Kasım 2023 00:50

Merhaba son durum ne oldu acaba bende imzaladım fakat ödeme yapmadım yapmam gerektiğini iptal olmayacağını söylüyorlar

8 Kasım 2023 20:20

Özgür abi bende aynı durum dayım iletişime gecelim

13 Eylül 2023 12:40

Özgürrr abi bana ulaş ramazan. Bayindirr kıvırcık profil

5 Eylül 2023 17:14

Ramazan. Bayindirr Instagram adresi benimle acil bir iletişime geçebilir misin lütfen

1 Eylül 2023 03:05

Merhabalar Özgür bey aynı sorunları bende yaşıyorum sizde halen bir gelişme oldu mu?

31 Ağustos 2023 23:20

Özgür bey iletişime geçebilir miyiz

16 Ağustos 2023 16:39

Merhaba özgür bey bana ulaşabilir misiniz?

7 Ağustos 2023 12:52

Merhaba ödemeyi yaptınız mı merak ettim. Ya da hakkınızda yasal bir işlem oldu mu

Alia Ajans Tarafından Galeyana Getirilip İmzalatılan Sözleşme

21 Nisan 2024 17:0478.598

Alia Ajans'a çocuğum için başvuru yaptım. Başvurunun olumlu sonuçlandığına dair bir süre sonra telefon aldım ve otele gö...

6 Destek28 Yorum

Alia Ajans Cayma Hakkımı Kabul Etmiyor

8 Şubat 2024 02:0311.246

Alia Ajans'ın model aradığını Instagram'dan öğrendim. Uşak'taki Ağaoğlu Otel'de başvuru yaptım. Aynı gün model başvurusu...

1 Yorum

Öne ÇıkanKonular