Burak sonuçtan hiç memnun değil

Ali Efendi Kahve Bir Müşteri Kaybetmek

19 Eylül 2024 16:37

Sürekli tercih ettiğim kahve dükkanını bugün zorla bıraktırılmak zorunda kaldım desem yeridir. Sabahları 9 açılış saatleri olan bu kahve dükkanı Çarşı şubesinde sürekli geç açılmaları ile ünlü diyebilirim. G***** ve ö*** hanım haricinde olan personellerde genel bir sıkıntı (özellikle amatör barista) oldukları için kahve kültürüyle alakalı birçok sorunlar yaşıyorlar.

Genelde üniversite öğrencisi oldukları için para kazanıyım mantığı ile çalışma sergiliyorlar. Anladığım kadarıyla sadece büyüme hedefi olan bir şirket. Fakat diğer kahve dükkanları doluyken kendi dükkanlarının neden boş olduklarını düşünmeleri gerekiyor. Var olan müşterilerinin şikayetlerini göz ardı ediyorlar. Uzun bir süredir bu şirketi yakından inceliyor ve sıklıkla buraya gidiyorum.

Bazen yeri geliyor günde 3-4 kahve bile içiyorum. Personele güler yüzlü olun diye uyaran müdürler hep mutsuz ve güler yüzlü değil. Personele güler yüzlü olun deyip kendilerinin asık suratlı olmaları da bir garip kaçıyor tabi. Bundan sonra tercih etmeyeceğim mekanlar listesine girdi bu sebeplerden ötürü.

Aydın Nazilli Contra Coffee Sorun Yaşama

21 Nisan 2024 13:57

Lügat Cafe Restaurant İstediğim Kahveyi İçemiyorum

17 Nisan 2024 18:16

Kötü Hizmet Ve Eksik Uygulanan Kampanyalar Nedeniyle Hayal Kırıklığı

26 Temmuz 2025 19:06
Tuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Cafe Ziyaretinde Karşılaşılan Sorunlar

24 Mart 2025 00:50