Algida Sürekli Ters Dizilen Ürünler Ve Kırık Külahlar: Müşteri Şikayetlerinin Sebebi

Abdullah
18 Haziran 2024 16:19

Her sene plasiyer arkadaşa görsel paylaşarak ürün dizilimi yapan arkadaşları uyarmasını iletiyorum ama maalesef aynı problemi yaşamaya devam ediyorum. Ürünleri sürekli ters dizerek raf görselini bozmaları, belirtilen raf yüksekliğinin üstüne dizerek ürünlerin yumuşamalarını, başka ürünün üzerine gelişigüzel atılması ve sıkıştırarak dondurmaların dizilmesi. Çeşitli online platformlardan satış yapıyorum ve sürekli dondurma ile alakalı şikayet alıyorum. Bu şikayetlerin tamamı külah dondurmalar ile alakalı. Her seferinde alt kısımlarının kırık olduğunu hem online sipariş veren hem marketimizden alışveriş yapan müşteriler tarafından bize iletiliyor. Her sene bu olayı yaşamaktan fazlasıyla sıkıldım. Dolap açılışı esnasında ürün çeşitliliğini fazla tutan, yazılan çeki zamanında ödeyen ve sene içerisinde gelen her faturayı gününde ödeyen bir işletmeye bu yapılan saygısızlıktan başka bir şey değildir. Zincir marketlere yapamadığınız şeyleri küçük esnafa yapmamayı öğrenene kadar her platformdan şikayetlerimi dile getirmeye devam edeceğim.

24 Haziran 2024 12:49 (Şikayetten 5 gün sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimizle ilgili geri bildirimlerinizi kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendireceğimize emin olabilirsiniz. İlettiğiniz konuyu inceleyerek en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Unilever

Özlem sonuçtan çok memnun

Özlem
01 Eylül 2023 17:54
"En kısa süre içerisinde sorunum çözüldü teşekkürler."

Selen
01 Mart 2024 11:18