Algida Çalışanının Sorumsuz Ve Umursamaz Tavırları

23 Aralık 2023 11:44

22/12/2023 tarihinde saat 11:40 sularında evimin önünde, Algida marka dondurma arabası park halindeki arabama çarparak kaçtı. Telefon numaram araç üzerinde yazılı olduğu halde tarafıma herhangi bir bilgilendirme yapılmadı. Yetkililerin bu duruma dikkat etmesini rica ediyorum, aksi takdirde polis nezdinde gerekli başvuruları yapacağım. Güven Mahallesi, Hanzer Sokak, Güngören, İstanbul adresinde meydana gelen bu olayda, çalışanın gösterdiği sorumsuz davranış beni son derece rahatsız etti ve öfkelendirdi.

26 Aralık 2023 00:17

Bu kadar büyük firmanın bu şikayeti ciddiye almaması gerçekten büyük bir ayıp hâlâ dönüş yapılmadı

23 Aralık 2023 15:43

Nasıl bir şoför ki bu sokak arasında bu kadar hızlı gidip kapalı bir aynayı kırıyor ve arkasına bakmadan kaçıyor sorumsuzluk diz boyu firma yetkililerinin buna duyarsız kalmamasını rica ediyorum

23 Aralık 2023 15:38

Kanıtlarım elimde çabuk geri dönülmesini istiyorum

Ek
23 Aralık 2023 11:25

Hiçbir şekilde dönüş yapılmadı

23 Aralık 2023 11:26

Videoya dikkatli bakılırsa sokaktan hızlıca kaçıyor ve kendi arabasında da çarptığına dair izler var

25 Aralık 2023 09:10 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimizle ilgili geri bildirimlerinizi kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendireceğimize emin olabilirsiniz. İlettiğiniz konuyu inceleyerek en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Unilever

Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

Yeliz
08 Eylül 2023 17:17

Algida Çalışanı Anket Diyerek Kaşe Bilgilerimi Aldı Ve Gitti

Refik
25 Aralık 2023 12:55
Şule sonuçtan hiç memnun değil

Algida Tarafından Ticari Ve Manevi Yönden Mağdur Edildim!

Şule
10 Haziran 2024 09:30
Hakkı sonuçtan hiç memnun değil

Hakkı
22 Mayıs 2024 00:22