İlgisiz Asistanlar!

07 Ağustos 2023 00:16

Mide botoksu için doktor araştırıyordum karşıma *** **** çıktı. Araştırdım olumlu bir sürü yorumu görünce randevu almak istedim. Aradım bilgi aldım. Daha sonrasında randevu oluşturmak istedim. Asistanı o kadar ilgisiz ki aradım ulaşamadım tekrar aranmadım mesaj attım geç dönüşler aldım.

Saat 14:00 iletişime geçtim WhatsApp üzerinden randevu almak için 19:00 alabildim ilgisiz olduğunu belirtince mesai dışındayım dendi ona rağmen size yardımcı olmaya çalışıyorum dendi. Mesai saatleri içinde yardımcı olmalıydı zaten ama olunmadı. Bunu bana söylemesi o kadar saçma ki. İnsanlar işini düzgün yapmıyor ve mesai dışındayım ama yardımcı olmaya çalışıyorum deniyor bunu ben istemedim!

11 Ağustos saat 10 randevu verildi 2 gün önce başka bir hanımefendi arıyor sizinle iletişime geçen arkadaşım bir yanlışlık yapmış o saatte ameliyat var deniyor saat 13:30 almamız bir sorun olur mu diye nazik bir şekilde anlattı durumu, daha önce problem yaşadığımı belirttim bu durumdan hoşlanmadığımı da dile getirdim ama kendisinin çok umursadığını sanmıyorum.

13:30 randevu güncellendi dün kafama bir şey takıldı onu sormak için aradım asla geri dönüş yapılmadı. Ertesi gün WhatsApp'tan mesaj atıldı buradan yazabilirsiniz diye. Şaka gibi hemen iptal ettim randevuyu yaşadığım en kötü iletişim şekli diyebilirim. ***** beyle tanışmak ve botoks yaptırmak bu insanlar yüzünden gerçekleşmedi.

Güneş sonuçtan hiç memnun değil

Alfa Tıp Merkezinde Mide Botoksu Hayal Kırıklığı

06 Ocak 2025 23:13

Başarısız Burun Estetiği Ve Doktorun İlgisizliği

25 Şubat 2025 18:16

20 Temmuz 2023 16:22
Nur sonuçtan hiç memnun değil

Sekonder Rinoplasti Kabusu: İlgisizlik Ve Hayal Kırıklığı

22 Ocak 2025 00:56