Alcon Opti Fre Lens Solusyonu Stok Yok

28 Mart 2024 13:47

Solüsyon sıkıntısı yaşıyorum. Opti-Free lens solüsyonunu hiçbir yerde bulamıyorum. Firmayı aradığımda solüsyonu şimdilik getirtmeyeceğiz gibi bir cevap alıyorum. Opti-Free'den başka solüsyon kullanamıyorum. Lütfen mağdur etmeyin beni. Neredeyse tüm markaları denedim, gözlerim hep kızardı ve bulanık görmeye başladım. Göz numaram yüksek miyop olduğu için ameliyat da olamıyorum. Lütfen, lütfen Opti-Free tekrar piyasaya sürülsün.

profile profile profile

Vural
Vural

Arkadaşlar bu solüsyon ya da aynı konforu veren muadil bir ürün var mı? Bende çok sıkıntı yaşıyorum. Bulabilen varsa bilgi verebilirse makbule geçer teşekkür ederim

Emine
Emine

Bende aynı sorunu yaşıyorum hiçbir yerde yok denemediğim marka kalmadı. Neden kaldırıldı anlamıyorum. Optifree ile lenslerim uzun süre dayanıyordu. Ve çok rahattım. Şimdi Gözyaşı ile aynı özelliğe sahip olduğu belirtilen bir marka aldım bunda batma yanma kuruluk olmuyor ama öğleden sonra bulanıklaşıyor tekrar tekrar çıkar yıka tak yapıyorum. Bıkkınlık geldi.

Hakan
Hakan

Tam olarak birebir aynı sorunu yaşıyorum, pure moist harici bir solüsyon ile lens kullanamıyorum ama piyasada bulamıyorum. Göz tansiyonu sebebiyle ameliyat da olamıyorum. Ürüne ihtiyacım var.

Bulabildiniz mi

Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Lenslerde Sürekli Bulanık Görme Ve Göz Sağlığı Sorunları Yaşıyorum

Şeyma