Alba Ebikes Servis Yetersizliği

25 Eylül 2023 16:14

Alba 750 watt mid drive motoru alıp bisikletimi elektrikli bisiklete dönüştürdüm. 1 ay kullandıktan sonra bir soket hatası verdi ve 7 Eylül günü bisikletimi kartaldaki Alba servisine bıraktım. İlk 4-5 gün sorunu anlamadıklarını söylediler Bursa'daki merkezle iletişime geçeceklerini söylediler. Yoğun olduklarını söylediler. Tekrar arama yaptığımda da bana malzeme beklediklerini söylediler. Her aramamda beni ikna etmeyen birkaç şey söyleyip geçiştirdiler. Bugün 18 gün oldu ve halen bana söylenen parçanın aslında servisten genel merkeze yönlendirilmesi gerektiği. Alba'yı kaliteli ve kurumsal bir marka sanıp aldım ama satış sonrası çok zayıf. Üstüne üstlük mevsim geçti bisikleti işe gidip gelirken kullanıyorum ve havaların güzel olduğu zamanda serviste süründü. Gerçekten çok yazık. Yağmurlar başlayacak ve 27 bin tl bedelle aldığım motoru kullanamadım. İadesini talebi ediyorum.

08 Ekim 2023 12:13

Değişen bir durum yok halen alamadım. Motoru Kartal servise yolladılar ama yine bir aksaklık çıktı dendi. Yeterli bilgi verilmemeye devam ediyorlar. Motoru artık istemiyorum paramı istiyorum.

08 Ekim 2023 12:19

Paramı iade etmeleri için yasal haklarımı zorlayacağım.

Alba Ebikes E-kit Motorda Ses Sorunu!

29 Mayıs 2024 04:59
Emre sonuçtan çok memnun