Pinar sonuçtan hiç memnun değil

Bartın Aktıp Hastanesi Ameliyatı Sorunları

17 Nisan 2024 15:12

1,5 sene önce annem düştü ve devlet hastanesine götürüldü. Çocukları olarak yeni açılan Aktıp Hastanesi'nde F**** beye ameliyat yaptırmak için çıkardık devlet hastanesinden. F**** bey ithal malzeme kullanarak kalça protezi yaptı ve 1 ay dolmadan kontrole gidecekken protez yerinden çıktı taktı hastaneden çıkardı ertesi sabah protez tekrar çıktı bu arada hastaneye her gittiğimizde ücret ödedik. Aradan 14 ay geçti Mart ayında tekrar çıktı. Araştırdık profesörlere sorduk revizyon ameliyatı dediler. F**** bey ne dedi çorap giyerken çıktığı için çorap gitmesin o zaman dedi. Simdi Gazi Üniversitesi Hastanesi'nde tekrar ameliyatımız olacak Aktıp Hastanesi Bartın için facia diyebilirim. Gerekli yerlere başvuruda bulunacağım sizlerinde bu durumu yaşamasını istemem. Bunun için uzun uzun yazıyorum bir de bu yorumları okuyorlar mi dikkate alıyorlar mi merak ediyorum.

Pinar
19 Nisan 2024 15:35

Bugün annem tekrar ameliyat olacakken 1 saat kala kalçası 4. Kez çıktı. 70 yaşındaki kadının çektiği eziyeti yasal yollara başvurarak ve şikayet var sayesinde herkese duyurmak istiyorum.

19 Eylül 2024 15:35 (Şikayetten 5 ay sonra)
24 Eylül 2024 15:23

Emrullah sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 2023 14:54

21 Ağustos 2023 21:23