Ayça sonuçtan hiç memnun değil

Özel Yalova Uzmanlar Hastanesi Para Odaklı Ve İletişim Kurmayı Bilmeyen Hastane

29 Nisan 2024 22:07

Öncelikle 18.04.2024 Perşembe tarihinde muayene oldum ve doktorum 26.04.2024 Cuma tarihinde kontrole gelmemi söyledi. 25.04.2024 Perşembe tarihinde arayarak kontrol randevusu almak istediğimi ilettiğimde doktorumun Cuma ve Cumartesi izinli olduğunu, ya Perşembe günü gelmem gerektiğini ya da 29.04.2024 Pazartesi tarihinde gelebileceğimi fakat bunun için muayene ücreti alacaklarını ilettiler. Ben konunun sorunlu ve sorumlusunun kendim olmadığını ileterek hasta haklarına bağlanmak istediğimi iletince Hilal Hanım'la iletişime geçerek Pazartesi kontrol muayenesine gelebileceğim konusunda mutabık kaldık. Öncelikle bu kısımda haklarını bilmeyen bir hasta olsaydım tekrardan ücreti ödeyecektim, çok para odaklı bir hastane. Sonrasında bugün hastaneye gidince kontrol sürem geçtiğiyle ilgili sorunlar yaşadım. Bunları da çözdüm fakat giriş bankosunda bulunan hanımefendi 15 lira talep edince neden vermem gerektiğini anlamadım. Özel sağlık sigortamdan hakkımın kullanılmamasını istediğimi ilettim. Konu asla 15 lira değil fakat ilk muayeneye geldiğimde tüm işlemler dahil 3000 liraya yakın para ödemişken kontrol muayenesi için para ödememem gerektiğini söyledim. Aynı soruyu farklı anlarda iki defa sormama sinirlenen, hastayla nasıl iletişime geçmesi gerektiğini bilmeyen çalışanları bünyenizde tutarak kendi adınızı lekelemekten başka bir şey yapmazsınız. Birebir muhatap olacak çalışanlarınız için iletişim kurma konusunda eğitimler vermelisiniz. Yaşanan bu olumsuz süreç ve kötü izlenimler için kesinlikle özür dilemelisiniz ve daha da önemlisi aynı hataları ve sorunları tekrarlamamalısınız.

10 Mayıs 2024 11:23 (Şikayetten 10 gün sonra)

Değerli hastamız. Bu konuda yaşadığınız olumsuz deneyimi değerlendirip iyileştirmek için gerekli adımları atacağız. Hastanemizdeki tüm hastaların ihtiyaçlarını karşılamak ve memnuniyetini sağlamak için sürekli çaba gösterdiğimizi bilmenizi isteriz. Özel Uzmanlar Hastanesi sağlıklı günler diler.

10 Nisan 2025 16:54

10 Mayıs 2025 10:21
Esra sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2025 12:31
Sena sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede Yaşanan Göz Muayenesi Sorunu Ve İletişim Eksiklikleri

06 Mart 2025 07:33