Hasan sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2024 15:51

Amerikan Kültür Derneği çocuk kreşi olarak hizmet veren, Antalya Konyaaltı'nda bulunan Milagro özel eğitim öğretime çocuğunuzu göndermeyin. Memnun kalmadık, devam etmek istemediğimizi ilettik, sözleşme gereği ücret iadesinin yarısını yaptılar. Çocuğum toplamda 1 saat zaman geçirmiştir kreşte. Ödemeyi de bir hafta erken yapmıştım. Sözlü olarak Ekim ayı başlayacağımız konusunda firma ile anlaşmışken, sözleşme tarihi baz alınarak. Yüzde on kesinti yapma hakları varken, yarı ücretimize el koydular.

18 Ekim 2024 14:50 (Şikayetten 22 saat sonra)

Sayın Hasan D.; Talebiniz üzerine takip süreci başlatılmıştır. En kısa süre içerisinde tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Markalar Birliği Genel Merkez

18 Ekim 2024 16:00
milagro-kresinde-ucret-iadesi-sorunu-1.jpg

19.09.2024 tarihinde firma sahibi Uğur beyle sözleşme izmalamak için kreşe gitmiştim. Fotoğraf olarak da yazışmayı yayınlıyorum. Ödemeyi de ayın 26.09.20224 tarihinde yaptım onu da paylaşmıştım ama yine paylaşıyorum. Uğur beyle yüz yüze konuşmamızda 01.10.2024 tarihi başlangıç tarihi baz alınacak demişti. Bu durumda ben 03.10.2024 tarihinde devam etme me kararı aldık. Yani iki günlük bir kesinti ya da %10 aözleşmeden cayma bedeli olarak kesinti yapıp kalan bakiyeyi tarafıma iade etmesi gerekliydi. Fakat yapmadı. Zaten çocuğumuz toplamda 1 saat zaman geçirmiştir kreşte. Daha faklı yollara başvurmadan gereğinin yapılmasını istiyorum

18 Ekim 2024 16:08
18 Ekim 2024 16:17

09.09.2024 tarihinde sözleşme başlamışsa size gönderdiğim banka dekontunda 26 Eylül yazıyor. Nasıl olur da 17 gün sonra ödemesini yapıyorum. Uğur beyle 19 eylülde sözleşme imzaladık. Sözleşmenin bir nüshasını tarafıma talep esiyorum. Sözleşme iki taraflı yapılan bir durumdur. Neden bir nüshası tarafıma verilmedi?

Burak sonuçtan hiç memnun değil

AKD Kids Eksik Hizmet Aldık Ama Parayı Tam Aldı

27 Ekim 2025 10:47

AKD Kids Osmaniye Kesinlikle Hayal Kırıklığı!

Bayram
14 Nisan 2025 22:05