Meltem sonuçtan çok memnun

03 Aralık 2023 19:46
Meltem'in Teşekkür Mesajı
“Anladığım kadarıyla bir iletişim problemi olmuştu, ilgili davrandılar. Ücret iadesi talebimi kabul ettiler. Teşekkür ederim”

Aka kırtasiyenin internet sitesi üzerinden 14 tane kapaklı saklama kabı aldım. Maalesef 8 tanesi aynı köşe ya da kenardan kırık şekilde elime ulaştı. Koydukları koli derli topluydu. O nedenle tutanakla açmadım. Fakat açtığımda kutuyu herhangi bir şeye sarılmadan öylece iç içe sıkıştırılarak koyulduklarını gördüm. Darbe emen bir şey olmadığından katı cisimler de kuvveti aynı yönde ilettiklerinden kırılmış haliyle. Ev derli toplu olsun derken nir de bu plastik çöplerim oldu. Neredeyse 500 liramı çöpe de atmak istemezdim. Kendilerine mail üzerinden, site üzerinden, telefon üzerinden ulaşmaya çalıştım günlerdir ama ulaşamıyorum. Mağduriyetim nasıl giderilir bilmiyorum.

06 Aralık 2023 10:56 (Şikayetten 2 gün sonra)
06 Aralık 2023 18:31

Aslında aradım ve mesaj yolladım sisteminiz üzerinden ancak iletişim kuramadım. Kontrol edilirse mesajım görülebilecektir. Evet sorun kargoda taşınırken olmuştur haklısınız. 017330 sipariş numaram

09 Aralık 2023 18:51

19 Haziran 2025 13:06
Helin sonuçtan memnun

Helin
31 Ekim 2023 14:55
Avansas Eksik Ürün Gönderdiler! Müşterilerine Önem Vermiyorlar!