AK-INT Yanıltıcı Yatırım Oyunu

Necdet
10 Aralık 2024 20:56

WhatsApp grubundan bana bir şekilde ulaşarak Ak Yatırım menkul kıymetler uluslararası yatırım fonu adı altında bana yanıltmaca yoluyla yatırım yaptırdılar. Kendilerini %100 Akbank iştiraki olarak tanıtıp SPK tarafından denetlenen bir grup olduklarını belirttiler.

Yüksek kazanç vaadiyle para talep edip duruyorlar. Resmi kurum olarak Akbank ve SPK'nın ivedi olarak bu konuyla ilgilenmesi gerekiyor. Konu para çekmeye gelince, vergi ödemeniz gerekiyor diye belirterek daha fazla para almak peşindedirler ve paramı vermiyorlar. Orada 600000 TL ana param ve 2280000 TL civarında kar kazancım var resmen el koydular zaten paramı vermezlerse savcılık, CİMER ve siber suçlara en kısa sürede başvuracağım.

12 Aralık 2024 22:37

Hiçbir gelişme yok. CİMER, Cumhuriyet Savcılığı ve Siber Suçlara suç duyurusunda bulunup tüm hesaplarının bloke edilmesini, paramın kazancıyla birlikte tahsilini talep edeceğim.

12 Aralık 2024 21:55

Benim paramı vermemekle ilgili şikayette bulundum. Ek olarak; ak ınt Yatırım Platformuna kaydolup hesap açtırırken kimlik bilgilerimi de alıp kaydettiler. Benim haberim ve rızam olmadan adıma yapılacak her türlü finansal işlem, kredi çekme, şirket ortağı yapmak, üzerimden bir ticaret yapılmasını kesinlikle kabul etmediğimi de beyan ediyorum.

profile profile profile

Yorumlar (6)

Yusuf

Aslı hanım ne kadar para verdiniz bu axcel denen kişiye, ana parayı mı hepsini mi çekebildiniz?

Oya

Savcılığa siber suçlara gidin maalesef parayı ödemiyorlar avukat yolu ile ancak çözülebilir ama garantisi yok

Fikret

Semih bey axell9010 kişisine nasıl güvendin paranı nasıl aldın belgeleyebilrmisin

Necdet

Semih bey paranı nasıl aldın lütfen bana da bilgi ver. Yazık birikimimizi hiç ettiler bunlar.

Yusuf

Axell9010 kişisine güvenerek parasını alabilen var mı?

Ender

Yalan inanma

AK-INT Yatırım Yanıltmacası

Kübra
03 Kasım 2024 08:48

AK-INT Yanıltıcı Yatırım Faaliyetleri

Mehrali
15 Aralık 2024 21:32
Alpay sonuçtan hiç memnun değil

Alpay
29 Kasım 2024 13:26