Alişan sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2023 15:46

18.11.2023 tarihinde 6672311128341 bilet numaralı ZB1003 uçuş numarası ile Air Albania havayolu şirketiyle Tiran-İstanbul seferini yaptım. İstanbul'da valizimi aldığımda, valizimde kırıklar, çatlaklar ve fermuarlarında patlamalar gibi birçok hasar olduğunu fark ettim. TGS yer hizmetleri aracılığıyla hasar raporu tutturarak (PIR_report: ISTZB10304) ve hasarın fotoğraflarını çektirerek bu durumu kayıt altına aldım ve hasar raporu Air Albania şirketine gönderildi. Ayrıca, fotoğrafları ve raporu Air Albania'ya e-posta ile göndermem gerektiği söylendi. Ben de 19.11.2023 tarihinde ilgili e-postayı gönderdim. Birkaç gün süren yazışmalar sonucunda talep edilen evrakları PDF formatında gönderdim. Air Albania, valizim için 50 dolarlık bir tazminat belirledi ve IBAN bilgilerimi istedi. Ben de hemen bu bilgileri paylaştım. Ancak, birkaç kez hatırlatmama rağmen, bugüne kadar herhangi bir ödeme almadım. Devamlı e-posta gönderiyorum ancak yanıt alamıyorum. Şirketin herhangi bir iletişim numarası bulunmadığı için sadece e-posta yoluyla ulaşabiliyorum. Valizimin gerçek değeri 50 doların üzerinde olmasına karşın, bu miktarı belirlemeleri ve yeni bir valiz almak zorunda olduğum bir dönemde mağduriyetimin giderilmemesi hayal kırıklığı yaratıyor. THY iştiraki olduğunu bildiğim ve bu nedenle güvendiğim Air Albania'nın, yolcularını mağdur etmesi ve bu durumun devam etmesi güvenimi sarsıyor. Mağduriyetimin bir an önce giderilmesini talep ediyorum.

Doğu sonuçtan hiç memnun değil

11 Şubat 2025 17:02
Air Albania İle Bagaj Hasarı Ve İletişimsizlik Sorunu
Çağatay sonuçtan hiç memnun değil

Air Albania'nın İnsanlara Yaşattığı Türbülans

Çağatay
23 Haziran 2024 19:48
Sadettin sonuçtan hiç memnun değil

Sadettin
13 Temmuz 2024 15:59

31 Mayıs 2024 12:09
Air Albania Aır Albania Valiz Hasarına Çözüm Olmuyor
Güney sonuçtan hiç memnun değil

Air Albania İle Bagaj Mağduriyeti Ve Tazminat Sorunu

26 Ocak 2025 01:50