Afşin Devlet Hastanesi'nde Stajyerlere Haksız Muamele

20 Kasım 2024 10:53

Ben Afşin Devlet Hastanesi cerrahi servisinden şikayetçiyim. Stajyer öğrencileri resmen köle gibi kullanmaktalar. Bazı hemşireler kendilerini doktorlardan daha üstün vaziyette görüyorlar ve bu çok kötü bir şey. Bir öğrenciye masa temizliği yaptırılamaz ve onlara azarlanarak konuşulunca kendinizi nerede, hangi rütbede görüyorsunuz acaba? Herkes insan ve herkes herkese saygı duymak zorunda. Azarlanan öğrenciler kendini savunmaya başlayınca, karşılık verdikleri için kızıyorlar ki karşılık verilen sadece savunma cümleleri; kendileri gibi aşağılayıcı tabirler kullanmıyorlar.

Cansu
20 Kasım 2024 10:34

Bize sorumlumuz bir şey hakkında bilgilendirmek için öğrenci gönderdi ve onu dinliyorduk ve hemşire bize dedi ki çok ses yapıyorsunuz ama kendileri hemşire odasında hasta var mi yok mu rahatsız olur mu olmaz mi demeden bağıra bağıra konuşuyorlar ve kahkaha atıyorlar.

Cansu
18 Aralık 2024 15:11

Ben Afşin devlet hastanesinde staj yapan bir öğrenciyim kadın doğum servisinde görev yapıyorum bizim öğretmenimiz tarafından bakim planı yapmamız istendi ve bizde kadın doğum servisinde bakim planı yapılacak hasta olmadığı için palyatif bakıma gitmek için izin istedik ve hemşireler bize yalan söylüyorsunuz siz bize hiç güven vermediğiniz diyerek bizi suçladılar ve üstüne azarladilar.

10 Ocak 2024 04:14

30 Mayıs 2024 08:09