Adresgezgini Para İadesi Hakkında

Adresgezgini Para İadesi Hakkında

Adresgezgini ile anlaşma yaptık, 4 gün reklamların açılmasını bekledik. 6000 TL para yatırdık, hesabımıza 4000 TL gibi bir para kaldı. Buna da tamam dedik, promosyondan yararlanmak istemiyoruz söyleyince hesabımız 3750 kaldı. Biz sizinle çalışmak istemiyoruz, reklamları başlamadan durdurun, paranın tamamını karta iade edin.

20 Ekim 2023 12:41

Adresgezgini ile reklam anlaşması yaptık 6000 TL ödeme gerçekleştirdik 1000 TL KDV 1000 TL hizmet bedeli 215 TL dönüşüm kodu 250 TL reklam hizmet bedeli Google geriye kalan para 3500 TL gibi bir şey kaldı reklamlarımıza başlama çalıştılar biz İzmir ve Manisa bölgesinde çıkmak istediğimizi belirttik 10 gün neredeyse işlem yaptılar makine öğrenim süreci dediler tamam dedik bu işlemi bende yapmaktayım kendi reklamlarımı yönetiyorum daha iyi hizmet almak için bu firma ile anlaştık. 1 - işinde iyi değiller 2- çok yüksek anahtarkelime ücretleri verdik başarılı olamadılar 3- İzmir bölgesinde hiç reklam yayımlanmadı 4- sadece parayı alana kadar arkanızda dolaşırlar 5- hizmet olarak hiç şeffaflık yok tamamen onlara güvenmeniz gerekir. 6- özellikle s**** hanım hiçbirseyden anlamayan bir insan neden orada ne iş yapıyor.

Ben bütçe bittikten sonra asla ve asla kimseye tavsiye etmeyeceğim vermiş olduğum 6000 TL para önemli değil ben hakkımı helal etmiyorum.

Buradan söylüyorum adresgezgini ile çalışacak olanlar 10 kere düşünsün ona göre çalışmaya karar versin ben asla ve asla bir daha iş yaptırmam. Gerek sosyal media da gerek çevreme her konusu açıldığında nasıl bir firma oldukları hakkında detaylı anlatmaya gayret göstereceğim.

1 Kasım 2023 12:14

Vallahi bizde düştük böyle bir firmaya ne anlattıkları gibi bir firma ne de profesyonellik var hepsi hikaye pişman olduk

Adres Gezgini Şikayeti

Adres Gezgini reklam ajansı ile çalışma başlattım ancak sadece para üzerine kurulmuş bir düzen olduğunu anladım. Kesinli...

1 Destek

Adresgezgini İle Yaşadığım Sorunlar

Adres Gezgini'ni Google reklamlarından buldum. Almanya'da yaşıyorum ve Avrupa için reklam vermek istiyordum. Kendileri b...