Adolya Estetik Adolya Meram Şubesi Yalanı

Adolya Estetik Adolya Meram Şubesi Yalanı
14 Kasım 2023 15:25

Fraktal lazerle burnumdaki ve cildimdeki izlerin geçmesi için bir seansın yeteceğini, makinelerinin onay ve sertifikalarını göstererek belirttiler. Öncesi ve sonrası işlemleri gösterdiler. Eğer geçmezse yaptırmak istemediğimi söylediğimde, 'Geçmezse ekstra olarak tekrar yapacağım, geçmesi için elimden geleni yapacağım.' diyerek söz verdiler. Ben Hakkari'de görev yapan bir öğretmen olduğumu, sık sık gelemeyeceğimi söyledim. 'Geldiğinde görüşürüz.' dediler. Konya'ya geldiğimde kendisine mesaj attım ve izlerin geçmediğini, çukurlukların hala durduğunu, burnumdaki izin geçmediğini söyledim. Bir sene geçtiğini, bir senede cildin çok değiştiğini, çeşitli bahaneler sunarak yapacakları bir şeyin olmadığını söylediler. Ben de ekstra olarak bana 'Geçmezse işlem yapacağınızı, elinizden geleni yapacağım.' diye söz vermiştiniz dediğimde, bağırmaya ve azarlamaya başladılar. 'Buraya gel bakalım!' deyip bağırdılar. Gelip orada azar işitmektense gitmemeyi tercih ettim. Emeğinizi hakkıyla yerine getirmiyorsunuz. O zamanın şartlarında lazer bin TL iken benden dört bin TL aldınız. Şu anki enflasyonla on bin TL'ye tekabül ediyor. Müşterinin kaba bir şekilde azarlandığı bir yere kendi ayaklarımla gidemem. Allah'a havale ettim. Yapmayacağınız sözleri vermeyeceksiniz. Parayı alana kadar iyi davrandılar. Sonra aşağıladılar.

Burak sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2024 20:01
Opia Beauty Lounge Yanık Kötü Davranış Hizmet Bozukluğu
Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

Rukiye Kuba Beauty Studio Kaş Uygulamasında Yaşadığım Mağduriyet Ve Hak Arayışım

05 Şubat 2024 15:36
Köksal sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2025 14:26

Anka Güzellik & Estetik Merkezi (Samsun) Saygısız Bir İşletme Sahibi

19 Temmuz 2024 06:43
Emel sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2023 16:18