Levent sonuçtan hiç memnun değil

Adokapı Sakarya Bayii K*** S****'dan Aldığım Kapılar Sorunlu

Levent
20 Ekim 2023 17:31

Adopen'in iştiraki olan Adokapı Sakarya Bayii K*** S****'dan Ocak 2023'de (bundan 10 ay önce) 10 adet iç kapı alarak, taktırdım. Ancak inşaat maliyetlerinden dolayı evimi ancak bitirebildim ve 2 aydır evde oturuyorum, haliylede kapıları 2 aydır kullanıyorum. Taktırdığım 10 kapıdan 1 tanesi olan kanatlı kapı, takıldığı günden beri kapanmıyor. Haziran ayından beri kapıları taktırdığım "Adokapı Sakarya Bayii K*** S****"'ne bunu WhatsApp yolu ile mesaj ve video atarak, telefon ile arayarak söylediğim halde Eylül 2023'e kadar ne bir gelen giden oldu ne de arayan soran. Ayrıca Eylül 2023'de kapı kollarından birinin bozulması sonucu oda içerisinde mahsur kaldım. Kapı koluna ait 10 cm'lik mil kısa olduğundan, mili tutan vidalar boşa dönüp yerinden çıktığı için mil içeri kaçmış. Allah'tan evde misafirler vardı da kapıyı dışarıdan açıp, dışarıya çıkabildim. Bu olaydan sonra çocuklarımın da aynı sorunu yaşamamaları, odada mahsur kalmamaları ve böylesi bir durumda psikolojik olarak olumsuz etkilenmemeleri için tüm kapıların kilitlerini dışarı çıkartarak, kapıların kapanmasını engelledim. Bunun üzerine Adokapı'nın internet sitesinde bulunan Antalya Genel Merkezine ait 02422363000 numaralı telefonu aradıktan sonra şikayetlerimi aktardım, bana üretimden sorumlu R**** bey ile irtibata geçmem için telefon numarasını verdiler, kendisine konuyu videolu mesaj atarak ve arayarak anlattım. Resul beyde Sakarya bölgesindeki bayilerden sorumlu T**** beyin telefonunu verdi, T**** beyin kendisine de konuyu videolu mesaj atarak ve arayarak anlattım. Ancak tüm bu girişimlerimden sonra 1 ay boyunca hiçbir gelişme olmayınca kendilerini 2'şer kere daha aradım. Benden kurtulamayacaklarını anlamışlardı ki geçen hafta Adokapı Sakarya Bayii K*** S****'dan biri beni aradı ve kapanmayan kapıyı tamir etmeye geleceklerini söylediler. Geçen hafta öğlenleyin bayiden gelen 2 kişi pervazları söktü, taktı, çekiçledi, köpüklendi bir şeyler yaptı (ki bu işlem yapılırken kapı hiçbir zaman kapanmadı zaten), kapıyı akşama kadar kapalı tutun, köpük iyicene kurusun, akşama açarsınız dediler. Akşam saat 18:30'da eve gittiğimde maalesef kapı yine eskisi gibiydi. Kısa takılan 10 cm'lik milleri söyledim, bize gelen miller bu şekilde yapacak bir şey yok dediler. Bende buna istinaden 15 cm'lik 10 adet mil aldım ve tüm kapıların millerini değiştirdim ki, bir daha ben ve ailem odada mahsur kalmasın diye. Adokapı siz ne kadar iyi ürün yaparsanız yapı, bayiniz düzgün değilse hiçbir anlam ifade etmiyor.

20 Ekim 2023 17:33 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz.

24 Ekim 2023 16:10
Samet sonuçtan çok memnun

18 Mayıs 2024 10:20
"Fabrikadan tarafıma ulaşıldı ve işlemimi yapan bayi tespit edilerek adresime yönlendirildi. Sorunum çözüldü. Teşekkürler."

17 Temmuz 2023 21:09
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2024 17:42