Sedat sonuçtan hiç memnun değil

18 Mayıs 2023 14:52

2020 yılında 12 adet ado kapı tarafından evime almış olduğum tüm kapıların PVC kaplamaları kapıdan ayrıldı. Kapıları takarken uzun geldiği için kapıların altlarından kesmişler ve tekrar kesilen yerleri kaplama yapmadıkları için kapılar altlardan hava alarak PVC leri kapılardan ayrıldı.
Konu ile ilgili bayisini aradım hiçbir çözüm sunmadılar. Daha sonra fabrikasını aradım. Kapıların resimlerini istediler. İlk önce yardımcı olabileceklerini belirttiler. Daha sonra bayi ile görüşüldüğünü ve cevap beklediklerini belirterek zaman istediler. Aradan 3 hafta geçtikten sonra konu ile ilgili bilgi istediğimde WhatsApp üzerinden, maalesef kapılar ile ilgili fabrikadan yardımcı olamayacakları ile ilgili cevap verdiler. Hiçbir şekilde ürünlerinin arkasında durmuyorlar. Bu kapıları alırken size çok kalite, dayanıklı, uzun yıllar sorun çıkarmaz diye satış yapıyorlar, fakat sorun çıktığında da hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. Bu firmanın ürünlerin test etmiş biri olarak çok kalitesiz olduğunu ve satın alınan ürünün için yapılan ödemenin çöpe atılmış bir para olduğunu belirtmek isterim. Bir daha hayatta bu firmanın ürünlerini ne tavsiye ederim ne de satın alırım. Konu ile ilgili yasal yollar ile de haklarımı arayacağımı, bu haklı mağduriyetimi sonuna kadar takip edeceğim.

18 Mayıs 2023 15:25 (Şikayetten 33 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz.

18 Mayıs 2023 15:28

Teşekkürler sorun ile ilgili dönüş ve çözümlerinizi rica ediyorum.

24 Mayıs 2023 15:00

Marka henüz sorunumu çözmedi.

14 Şubat 14:09

Hala sorunum hakkında dönüş yapan olmadı. Böyle kötü şöhretli firmalardan ürün alıp da mağdur olmamak lazım.

Levent sonuçtan hiç memnun değil

Adokapı Sakarya Bayii K*** S****'dan Aldığım Kapılar Sorunlu

Levent
20 Ekim 2023 17:31

24 Ekim 2023 16:10
Koray sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2023 02:16