Azmi sonucu yetersiz buldu

22 Ekim 2024 21:04

Aderans prefabrik ve çelik yapılar Kemalpaşa firmasından prefabrik ev için anlaştık ve sözleşme imzaladık evi 45 gün içerisinde teslim edeceklerini söylediler ve paranın 4/3 ünü aldılar evi yaptılar boyası ve pencereleri takıldı o seviyede kaldı.

Yapılması gereken elektrik parke mutfak dolapları bataryalar kapılar giriş çelik kapısı kaldı yapan şahıs sözleşmede 4/ 3 lük ödemenin sonrasını taksitli olarak anlaşıldı sözleşme yapıldı fakat 45 günde teslim etmedi 2.5 ay oldu kalanını para verirseniz malzeme alıp öyle yapacaklarını söylediler bizi mağdur ettiler.

Emek

Sizin bu eviniz 6 ay önce bitti babamızla aramızda bir kopukluk varsa onu bilemem ama yalanla iftira ile burada şirketi karalamaya gerek yok siz önce 130.000 TL borcunuzu verin ve sizin köyde iş yaptığınız başka biri de 360.000 TL paramızı vermedi dolan di bizi önce bunları çözün ondan sonra buradan evimi bitirmediler diye konuşun sizin eviniz biteli 6 ay oldu attığınız fotoğraflarda eve ilk başladığı ikinci günün fotoğrafları

Emek

Merhaba sizin bu attığınız resimler 6 ay önce binaya başlandığı ikinci günün resimleri yalanla dolanla iftirayla karalamayla olmaz bu işler sizin işiniz üç ay önce bitti babanızla aranızda kopukluk varsa bir birinizden haberiniz yoksa onu bilemem önce siz 130 bin tl borcunuzu yatırın beş ay oldu parayı alamadık sizden ve sizin köyde başka birine ev yaptık 360.000 TL'mizi de o vermedi sizinki sıkıntılı köyü bunu sen de biliyorsun bence onları anlat

Gülhan sonuçtan hiç memnun değil

Sözleşme Süresi Geçti, Prefabrik Evim Teslim Edilmedi!

18 Ekim 2025 11:35
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Marka Prefabrik Prefabrik Ev Yapımında Yaşanan Sorunlar

16 Eylül 2023 10:31