Adalet Bakanlığı Cezaevi Görüntülü Arama Hakkı

18 Temmuz 2024 19:13

Merhaba,

Samsun t Tipi Kapalı Cezaevi İnfaz Kurulu cezaevinde yatmakta olan kardeşim için haftada 1 gün görüş yapıyoruz, örgüt diye adlandırılan olay ile yargılanarak 2 buçuk senedir diğer mahkumlara verilen görüntülü konuşma hakkı ne yazık ki bize tanınmadı. Ve bir mahkemesi 2 buçuk senedir bireysele çevrilmedi. Herkesin kullandığı görüntülü arama hakkından bizde faydalanmak istiyoruz. Kardeşim babam vefat ettikten 5 ay sonra tutuklandı ve psikolojisi hiç iyi değil. Biz bir an önce beraat etmesini beklerken bir yandan süre uzadığı için hasret kalıyoruz, en azından görüntülü konuşma hakkımızın olmasını sizden rica ediyoruz. Lütfen bize yardımcı olun. Bugün 18.07.2024 tarihi itibariyle tekrar görüşümüz vardı fakat cezaevi bu mahşer sıcağında klimasız içeride görüş sırasında bile nefes almak da biz zorlanırken içeridekileri düşünemiyorum her ne kadar mahkum olsalar bile insan oldukları unutulmamalı ve cezaevinde klima olmalı yazıktır, günahtır. Kardeşim bizim için çok kıymetli saçının teline zarar gelmesini istemeyen ailesi çocuğunun sesini duymak için haftada sadece 10 dakika ile yetmiyoruz. Yardımlarınızı talep etmekteyim.

profile profile

Adalet Bakanlığı Cezaevinde Görüntülü Arama Yaptırmıyorlar