Selen sonucu yetersiz buldu

Acun Medya Nagihan Ve Sahra Arasında Yaşanan Gerginlik

28 Ocak 2024 01:57

Öncelikle Acun Medya'ya selamlarımı iletmek istiyorum. Biz belki televizyon programında sadece bize gösterilenleri biliyor olabiliriz, ancak bilmesek bile kimin samimi kimin yapmacık olduğunu anlayabiliyoruz. 28 Ocak Pazar günü yayımlanan Survivor'da izlediklerime fazlasıyla üzüldüm. Tabii ki yapılan şiddetin ya da söylenen ağır küfürlerin hiçbir bahanesi ya da açıklaması olamaz. Ancak hepimiz insanız ve her insanın bir kırmızı çizgisi olabilir. Ve bu durumda bence neticeyi değil, Hatice'yi oluşturan kişi de ceza almalıdır. Nagihan'a yapılanın çok büyük bir haksızlık olduğunu düşünüyorum. Madem kimseye hakaret edilmeyecekse Sahra da gidip konuşmayacaktı ya da Sahra da aynı cezayı alsın, sonuçta bulaşan ve ilk kavgayı başlatan o. Hakan'a gelecek olursak, Survivor'daki yapmacık kişilerden biri de o. Hiçbir şey yapmamış gibi gösterip, karşısındakini delirtmek için her şeyi yapan biri. Pınar'ı bile orada konuşurken neyle suçladı, saçma sapan ve boş konuştu. Ayrıca sinirli olan bir insanın yanına gidip daha da sinirleneceği şeyler söyleyip kışkırtıyor sonra da suçlu Nagihan oluyor. Sinirli birine siniri yatışmamışken Sahra haklı demek ne kadar doğru? Art niyetli ve bilerek yapılmış bir hareket ve siz de buna sessiz kalıyorsunuz. Tabii ki şiddete, hakarete karşıyız. Ama eğri oturalım doğru konuşalım. Madem Nagihan suçlu gibi davranılıyor, o zaman sadece sonucu yapana değil sebebi oluşturana da bir ceza verin. Oradaki herhangi birinin anneliğine, kadınlığına, erkekliğine ya da hassas olduğu bir konuya hakaret edilse ya da oradan vurulmaya çalışılsa kim olsa aynı tepkiyi verirdi. Bence sizler de bu dünyadaki en hassas olduğunuz konuları ve sizi oradan vursalar ne kadar yerinizde durabilirdiniz düşünün. Herkes sütten çıkmış ak kaşık mı? Bu nedir, bir kere insanlığa sığmaz, gerçekten de herkes orada Nagihan'ın dayanamayacağını bildiği için onun ayarlarıyla oynuyorlar ve siz o yayında sadece Nagihan'a yüklendiniz, o fitili ateşleyenlere tek kelime laf etmediniz. Nagihan da dahil, Sahra ve Hakan'a da laf edecektiniz. Daha önce de Turabi'nin hakaret etmediği insan kalmadı. Nagihan kadar ona bu kadar ağır konuşmadınız. Burada da bir adaletsizlik var. Keşke o zaman da Turabi'ye ceza verseydiniz. Bu güpegündüz haksızlık. Şiddete ve hakarete ceza verilsin evet, ama sadece Nagihan değil Sahra'ya da ceza verilsin. Ve bundan sonra en ufak kelimeler bile yasak sayılsın ki kimse kimseye bulaşmasın. Haksızlık ediyorsunuz, gerçekten beklemezdim, izlerken çok üzüldüm.

Acun Medya Ekip Mensuplarından Hoş Olmayan Davranışlar

30 Temmuz 2024 02:43