Acıbadem Hastanesi Sonucu Çıkmayan Patoloji Sonucu

10 Kasım 2023 21:52

Annem 11 gün önce Acıbadem Maslak Hastanesi'nde ameliyat oldu. Meme kanseri metastazı karaciğerinde vardı ve doktorumuz, 10 günde patoloji sonucunun çıkacağını, devlet hastanesini bekleyemeyiz, 20 gün beklemek uzun bir süre, tehlikeye atamayız diyerek kitleyi ameliyat ile aldı ve patolojiye gönderdi. Şimdi hastaneyi aradığımızda, patoloji sonucunun illa 10 günde çıkmayabileceği, daha uzun sürebileceği cevabını alıyoruz. Şimdi araya hafta sonunu da katarsak, en erken pazartesi günü bile olsa biz 13. günde olacağız. Devlet hastanesinden farkınızın ne olduğunu tam olarak öğrenebilir miyim?

11 Kasım 2023 10:29 (Şikayetten 12 saat sonra)

26820862 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

11 Kasım 2023 10:45

Konu ile alakalı telefon numaramdan yaklaşık 6. Kez hastanenizi arıyorum ve çalışanlarınızın telefonu patoloji bölümüne aktaramayacak kadar tecrübesiz...

11 Kasım 2023 10:54

Ve bir durumu da tarafınıza bildirmek istiyorum. Patoloji sonucu çıktığı halde Acıbadem online'a yüklemesi yapılmamış. Keşke daha hassas davranabilse hastaların sağlık durum sonuçları ile alakalı. Günlerdir sonucun çıkmasını bekliyoruz

Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi'nde Yaşanan Skandal Tedavi Süreci

21 Aralık 2024 04:39
Anita sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Maslak Hastanesi Hastasını Ölüme Terk Etti!

08 Haziran 2023 18:23
Merve sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 2024 15:35

Acıbadem Hastanesi Kategorileri