Acıbadem Hastanesi Duyarsız Çocuk Doktoru Bebeğimin Sağlığını Tehlikeye Attı

13 Haziran 2024 03:20

Acıbadem Atakent Hastanesi çocuk doktoru*** 5 aylık bebeğimi tavsiye üzerine götürdüm. Hızlıca genel muayene etti. O sırada aylık muayene ettirdiğim için soru biriktirip soruları doktora yöneltmeye başladım. İkinci soruda henüz bu bir hastalık belirtisi değil diye geçiştirirken, ben hastalık olup olmadığını değil normal olup olmadığını soruyordum. Bebeğimin gözünde birkaç gündür olan bir şeyi sordum, gözüne bir şey kaçmış gibiydi. Fakat kendisi muayenede ışıkla refleks kontrolü yaptığından bir daha bebeğime bakmadı. Israrla gözünde bir şey var, bir bakar mısınız dememe rağmen, ben bir şey görmedim diye bakmadı. Derhal muayeneyi bırakıp odadan çıktım ve başka bir Acıbadem Hastanesi'nde göz doktoruna gösterdim. Doktor, retinaya bir şey yapışmış olduğunu söyledi ve minik bir operasyonla temizledi. Eğer fark etmeseydim, bebeğimin gözüne zarar verebileceğini söyledi. Bu sebeple böyle duyarsız çocuk doktorlarına sadece işlerini yapmamalarını ve duyarlı olmalarını tavsiye ederim.

Fulya
Fulya
13 Haziran 2024 04:13

Yanlışlıkla retina yazmışım kornea demek istemiştim

13 Haziran 2024 09:46 (Şikayetten 6 saat sonra)

29064782 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Belen sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi Hastanede Yetersiz Bilgilendirme Ve Kırıcı İletişim: Yeni Anne-Baba Deneyimi

02 Aralık 2024 20:06

09 Ağustos 2023 19:11
Ecem sonuçtan hiç memnun değil

Hizmet Almadan Yüksek Ücret Ve Güven Kaybı Yaşadım

28 Eylül 2025 23:51
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2023 02:00

Acıbadem Hastanesi Kategorileri