Abdi İbrahim Youplus Kids Yan Etkileri

09 Nisan 2023 23:51

Oğlum 3 yaşında kreşe gittiği için bağışıklığı güçlü olsun diye You Plus Kids kullanmaya başladık. İshal oldu ve midesi bulanmaya başladı. Başta anlamadım tabi ki vitamin kaynaklı olabileceğini ve sadece 1 gün unuttum vermeyi şikayetleri kesildi. Ertesi gün tekrar verdiğimde yine aynı şikayetler başlayınca anladım bundan kaynaklandığını! Hatta doktoru ishal için ilaç verdi onu bile içirdim oğluma durduk yere! Nasıl bir firma bu denetlenmeden piyasaya sürülüyor! Hiç mi denetlenmiyor yazık gerçekten! Herhangi bir para iadesi ya da açıklama beklemiyorum sadece denetlenmesini istiyorum!

10 Nisan 2023 09:57 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sayın İlgili, Öncelikle bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz, konuyla ilgili yetkili birimimize incelenmesi ve gerekli durumlarda işlem yapılması için iletilmiştir. Sağlıklı günler dileriz. Abdi İbrahim

İlknur

2 yaşında oğlum var youplus Kids omega 3 kullanıyorum normalde 1 ölçek vermem gerekirken unutup 1 ölçek daha vermiş bulundum bir sorun olur mu acaba

Ece

İsterseniz Abdi İbrahim'e yazın benim şikayetim altına yazmışsınız görünmeyebilir. Konu yetkilisi ben değilim

Abdi İbrahim Kategorileri