Abdi İbrahim Öksürük Şurubu Sağlık Sorunlarını Artırıyor

25 Nisan 2024 16:15

Levopront Ford 60 mg şurup, öksürük şurubu olarak doktor tarafından yazıldı. Bir kez içtim ancak az olan öksürüğüm sabaha kadar artarak devam etti; adeta boğuluyormuşçasına öksürdüm.  Aynı şurubu çocuğuma da kullandım ve maalesef öksürüğü daha da arttırdı. Yetkililere durumu arz ederim.

25 Nisan 2024 17:43 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın İlgili, Öncelikle bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz, konuyla ilgili yetkili birimimize incelenmesi ve gerekli durumlarda işlem yapılması için iletilmiştir. Sağlıklı günler dileriz. Abdi İbrahim

Nimet

Dün doktorum yazdı bu ilacı, gitgide öksürüğüm arttı ve nefes almada zorlanmaya başladım. Astım hastalığı olanlar için mi veriliyor diye bana iyi gelmediğini düşündüm. Halkın sağlığı ile oynadığınız için size asla hakkımı helal etmiyorum

Ahmet

Benim annemede kuru öksürük için bu ilaç yazıldı 8 gün kullandı öksürüğü dahada arttı öksürmekten ciğeri söküldü kadının ne kadar saçma bir durum hastalanıyoruz derman bulmak için ilaç yazılıyor daha kötü oluyoruz gerçekten çok yazık

Her keste aynı şikayet var neredeyse. Neden toplatılmıyor nasıl bir ülke oldu burası Allah aşkına

Levopront Şurup Yan Etkisi Nedeniyle Solunum Problemi Ve Bayılma

09 Haziran 14:26
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Levopront İlacı Öksürüğümü Artırdı, Nefes Darlığı Yaptı!

07 Mayıs 22:53
Levopront İlacı Öksürüğümü Artırdı, Nefes Darlığı Yaptı!

Prospan Şurubu Öksürüğü Artırıyor Mu?

01 Kasım 2024 07:11
Abdi İbrahim Kategorileri