Salih sonuçtan hiç memnun değil

05 Ocak 2024 11:47

Bugün ilk defa görseldeki ABC markalı krem amonyaklı tüm yüzeyler için kullanılan mikro granül isimli temizleyiciyi İstanbul Fatih Vatan Market'ten aldım.

Eşim balıklı kirli tavayı yıkamak için tavaya birazcık dökerek elini sürmeden fırçayla ovmak sureti ile yıkamaya çalıştı, fırça ancak ovaladıktan sonra durulamak için eli ile suyun altında durulama yapar yapmaz aniden parmak uçları aşırı bir şekilde acı ile yanmaya başladı, çok ani olarak şiddetli acı ile parmak uçları buruşarak yanmaya adeta erimeye başladı aşırı acı içerisinde bir anlık bu deterjana parmaklarının değmesi ile parmaklarının yanmaya başlaması bir oldu. Acilen musluk suyunun altında tutarak yıkadık ama nafile, alakalı bir ortam oluşturması için sodyum bikarbonat, kaya tuzu ve musluk suyu karıştırıp parmaklarını orada beklettik ama yine de açıdan mahvoldu, daha sonrasında zeytinyağı sürmemize rağmen acısı yangısı, korozyonu geçmedi.

Eşim yıllardır bu tür kremlerin değişik markalarını hep çıplak Elle kullandı ama bugüne kadar hiçbir şey olmadı. Anlamadık bu markanın içine sırf asit mi basmışlar, orantısız kimyasal mi koymuşlar veya kullanılan kimyasalların oranlarını mı ayarlayamamışlar, nasıl böyle dengesiz yapmışlar, biz mahvolduk, daha kaç gün ellerini kullanamayacak belli değil. Bu markadan şikayetçiyim, yarın ilgili bakanlığa da başvuru yapacağım.

08 Ocak 2024 08:23 (Şikayetten 2 gün sonra)
Salih
09 Ocak 2024 19:30

Kaç gündür ne arayan oldu, ne soran. Klasik müşteri hizmetleri cevabı yazmakla herhangi bir çözüm olmuyor.

İbrahim
13 Şubat 2024 17:37
Gülçin sonuçtan hiç memnun değil

Gülçin
20 Kasım 2024 01:29
Fairy Limonlu Deterjan: Alerjik Reaksiyon Ve Egzama Sorunu
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
13 Ekim 2023 20:13
Asperox Sarı Güç İnox Ocakta Leke Sorunu
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Bulaşık Deterjanı Kullanırken Gözlerimde Ciddi Yanma Ve Puslu Görme Yaşadım

Erkan