Gülden sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2024 22:14

Adana 5 Ocak Devlet hastanesinde bugün 23 Eylül 2024 saat 13;30'da randevum vardı. Değerli doktorum S*** Z**** itinayla ilgilendi. Beni enjeksiyon odasına gönderdi ve orada görevli kokartı bulunmayan B**** B** adlı çalışan telefonla görüşüyordu beni tam bir saat bekletti kendisine iğnemi hazırlamasını rica ettim birden agresif bir şekilde bağırdı yeter be bir kere söyledin anladık sesine. Diğer odadan Galatasaray formalı doktor M***** K****** geldi ve konuyu anlamadan sesini yükseltti. Sesini yükseltemeyeceğini izah ettim. Gerekirse terbiyede veriyoruz dedi. Devlet kurumunda hekim gömleği giymeyip futbol forması ile hizmet veren doktordan ne beklerseniz her şey ortada daha sonra odadan M***** karadağın asistanı çıktı isi gücü bırakıp sizle mi ilgileneceğiz dedi pardon oradaki isleri hastayla ilgilenmek değilse nedir? Orası devlet kurumu futbol sahası değil saat 14:30 itibariyle saat 16: 00 kadar kameraların incelenmesini talep ediyorum. Bizi Türk hekimlerine emanet edin dedi Atatürk magandalara değil resmen sözlü kaba kuvvet ve sözlü tehdit ettiler hastalar dahi bunlar iyi günlerimiz dediler ve doktoru ayıpladılar. Forma hastalara ve mesleğe yapılan büyük saygısızlıktır. Ayrıca baş hekimliğe çıktım başhekimin misafiri varmış konuyu dinleyecek vakti yokmuş. Bu ne terbiyesizlik bu ne saygısızlık...

Gülden
01 Ekim 2024 12:27

Konu ile ilgili şikayetimi Cumhur başkanlığı CİMER iletisim merkezine ilettim ve bana bu suca ortak olup verdikleri cevap görselde. Sözde doktorun hekim gömleğine kahve dökülmüş o yüzden Galatasaray formasıyla çalışıyormuş koskoca hastaneye hekim Galatasaray formasıyla gidiyor resmi kiyafet kullanmıyor ve kahve döküldüğünde koskoca devlet hastanesinde yedek hekim önlüğü yokmuş. Resmen hekimin yalanına ve sucuna ortak olmuş CİMER sorumluları. Adana 5 Ocak devlet Hastanesi başhekimine değil hasta haklarına gidecekmişim başhekim ne use yarıyor öyleyse.! Sorunu çözmek yerine suca ortak olmak üstelik devlet hastanesinde bu davanın ve yapılan arkasında sonuna kadar duracağım ve haklarında suç duyurusunda bulunacağım. Unutmasınlar onların maaşını biz ödüyoruz.

Etimesgut Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesi Hastane Randevu Sürecinde Yaşanan Sorunlar

23 Mayıs 2024 14:54
Büşra sonuçtan memnun değil