404 Kimya 404 Fren Balatası Gramaj Eksikliği Hatası

18 Ocak 2024 10:39

404 Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. firmasına ait gramaj eksikliği şikayeti
Kurumsal bir firmada Depo Yönetici pozisyonunda çalışmaktayım. Son dönemde aldığımız 404 F1 Brake Cleaner fren balata temizleyici ürün üzerinde 500 ml yazmaktadır. Biz hem mililitre hem de gram olarak ölçümler yapmaktayız. Yaptığımız ölçümlere göre ürün 350 ml olarak gelmektedir. Bir kolinin tamamını tarttık. Daha sonra toptan satış yapan firmayı aradık. Firma, ürünleri değişim yoluyla yeniledi. Ancak, gelen yeni kolideki balata temizleyicilerin tamamı 345-360 ml arasında değişmektedir. Ayrıca, aynı markanın 404 pas sökücü spreyini de kullanmaktayız. Belirtilen pas sökücü spreyin üzerinde 400 ml yazmasına rağmen, bu da 350 ml olarak gelmektedir. 404 markası, yıllarca fabrikamızda kullanıp memnun kaldığımız bir üründür; ancak belirtilen ürünlerdeki gramaj eksikliği 404 gibi bir firmaya yakışmamaktadır. Diğer markalardan aldığımız spreyleri ölçtüğümüzde, 400 ml yazan ürünleri hassas bir terazi ile ölçtüğümüzde 420 ml olarak çıkmaktadır. Tek bir üründe olsa, dolum hatası veya gözden kaçma ihtimali düşünebiliriz; fakat biz ürünleri koli ile tüketmekteyiz ve balata spreyinde her birinde ortalama 150 ml eksiklik bulunmaktadır. Bu durum, ambalajın kendi ağırlığı olan darayı bile içermemektedir. 404 firmasının bu hatanın kaynağını bulup çözüm üretmesini ve kutu üzerinde yazan miktarı karşılamasını talep ediyoruz.

26 Aralık 2023 11:43
404 Kimya 404 Balata Spreyi...
İsa sonuçtan hiç memnun değil

07 Şubat 2025 18:29
Trendyol'dan Aldığım Balata Spreyinin Ağırlık Sorunu
Trendyol'dan Aldığım Balata Spreyinin Ağırlık Sorunu
Şehriban sonuçtan çok memnun

27 Eylül 2023 14:55
"Sorunum çözüldü ilgi ve alakanıza teşekkür ederim"

Getir Mazot Jeneratör Yakıtı Şikayeti

22 Temmuz 2025 15:26