112 Acil Servis Bir İtfaiye Bile Yardıma Gelmedi

23 Temmuz 2024 18:30

Yazıklar olsun gerçekten o kadar vergi ödüyoruz ama 112 yi aradığımızda 2 gündür bir kediyi kurtarmaya gelmiyorlar, bir de üzerine bize akıl veriyorlar. Yavru minik bir kedi var kedi yaralanmış dun gece 4 den beri aralıksız miyavlıyor ve korktuğu içinde aracın içine giriyor çıkaramıyoruz saat 4 den 6 ya kadar uğraştık en sonunda 112 yi aradık ve bize tek dedikleri şey araç sahibi yoksa bilet yapamayız, diyoruzki kedi kötü durumda yinede gelmediler.

Ondan sonra bir kere daha aradık polisler geldi bu sefer ve onlarda itfaiyeyi arayın deyip önemsemediler bugün saat 22:00 civarında tekrar aradım hayvanın yaralı olduğunu söyledim üstüne bana akıl verdi hayvan siz yaklaştınız diye korkmuştur bir şeyi yoktur araç sahibi yoksa bir şey yapamayız dedi.

Yani gerçekten yazıklar olsun o kedi 1 gün boyunca aralıksız miyavladı çoğu kısı yardım etmeye çalıştı ama bir şey yapamadı o vergimizi verdiğimiz itfaiyecilerinden umurumda olmadı sizin vicdanınız bu kadar mı yazıklar olsun kaç kere aradık umurlarında bile olmadı.

Fatma
Fatma
23 Temmuz 2024 21:35

Ertesi gün oldu kedi hala orada yazık gerçekten ölecek orada el kadar kedi

03 Şubat 2025 21:51

Yaralı Kedinin İhmali Ve Yetersiz Hizmet