09 Haziran 2024 04:57

Ekte sunduğum iki şirket, oyun yaparak ve satarak bizlere karşı haksızlık yapıyor ve sistem de buna göz yumuyor. Ayrıca, defalarca kez yazmama rağmen bu duruma bir çözüm bulunmadı ve sistem bize ceza veriyor. Çip almamıza rağmen hâlâ bir çözüm bulunmadı. Neden bizlere karşı duyarsız kalıyor?

21 Ağustos 2024 00:59

Bana defalarca kötü yazılırken neden sistem müsaade ediyor ayrıca ceza veriyor şu an yazı yazamaktayim hep bizlere karşı duyarlı kalıyor anlamış değilim hukuki yollara başvuracağım ekran resmi ile beraber sadece bizlere karşı duyarlı kalıyor sistem hep duyarlı kaldığı bizlere karşı

15 Temmuz 2024 11:40

Hiçbir gelişme yok maalesef ücret iadesini talep ediyorum yoksa hukuki yollara başvuracağım üçlü şekilde masaya oturup oyunu satmaktadır kar defalarca kez yazdım fakat nedense sistem bunlara izin veriyor göz yumuyor bizlere karşı duyarlı kalıyor el vermiyor ayrıca ceza veriyor hukuki yollara başvuracağım

15 Temmuz 2024 11:18

Daha önce hep karşılaştım fakat sistem bizlere karşı el vermiyor ayrıca ceza neden bu üçlü aynı şekilde masaya oturup oyunu satmaktadır çiplerim gitti defalarca kez yazdım fakat nedense ekteki oyunculara karşı göz yumuyor bizlere karşı el vermiyor ayrıca ceza elimde mevcut belge makbuz karşılığı olarak ödediğimiz bedelleri iadesini talep ediyorum yoksa hukuki yollara başvuracağım

15 Temmuz 2024 11:14

Benim hâlâ çözüm bulunmadı hukuki yollara başvuracağım oyunda sıkıntılar var ekteki oyuncuların tamamı oyunu satmaktadır ve sistem bunlara izin veriyor göz yumuyor bizlere karşı el vermiyor ayrıca ceza veriyor benim elimde mevcut belge makbuz karşılığı olarak ödediğimiz bedelleri iadesini talep ediyorum yoksa hukuki yollara başvuracağım

13 Temmuz 2024 23:12

Defalarca kez yazdım fakat nedense çözüm yok bizlere karşı el vermiyor ayrıca ceza veriyor üç nik şirket yapmaları oyunu satmaları karşımdaki Nik ceza yemesi neden bunlara izin veriyor bizlere karşı el vermiyor ayrıca ceza veriyor şirket yapanlar neden ceza almıyorlar

21 Haziran 2024 05:13

Ekteki oyuncu sürekli olarak elini açmadan oyunu satmaktadır çiplerim gitti sistem bizlere karşı el vermiyor ayrıca ceza veriyor neden bunlara izin veriyor defalarca kez yazdım fakat nedense çözüm bulunmadı hukuki yollara başvuracağım oyunda sıkıntılar nedeniyle iadesini talep ediyorum yoksa hukuki yollara başvuracağım

Oyunda Haksızlık Ve Üçlü Masalarda Adaletsiz Uygulamalar

16 Temmuz 2025 00:07

12 Aralık 2023 11:31
101 Okey Extra Oyunu Satanlar Karşısında Sistem Gereksinimleri Yerine Getirmiyor
Onur sonuçtan hiç memnun değil

01 Nisan 2024 18:15

27 Ocak 2025 08:40