20 Ağustos 2024 01:14

TTNET'ten aylık 100 TL 18 ay taksitli ZyXEL DX3300-T1 modem gönderdiler. Abartısız 2 günde bir Wi-Fi kopuyor. Modemi aç kapa yapmadan kesinlikle hiçbir cihaz bağlanmıyor. Kablolu bağlantılarda problem yok. 3-4 sefer bu konuyla ilgili TTNET'i aradım, çeşitli işlemler kanal değiştirme, modem sıfırlama vs. yapıldı ama sorun halen devam ediyor. Mobil internet paketlerimi bitirmesi de cabası.

20 Ağustos 2024 09:40 (Şikayetten 8 saat sonra)
27 Ağustos 2024 18:12

ZyXEL'i arıyorum modemi size Türk Telekom satmış onlarla irtibata geçin diyorlar Türk Telekom'u arıyorum. Bir arıza görülmediği için servis yönlendirmesi arıza kaydı açamam router alin kullanın diyor ayıplı mal satılmış kimse malın arkasında durmuyor garanti süreci işletilmiyor paramızla rezil oluyoruz

Birol
Birol

Aynı sorun bende de var. Her gün belirli belirsiz aralıklarla düzenli kopuyor. Kusurlu mal satılmış. Alırken Türk Telekom markasına güvenerek aldım. Denenmiş üründür diye araştırıp almadım. Bu da bana ders olsun. Verdiğim parayı da helal etmiyorum.

Hasan

Ara abi TTNET'i anlat durumu hemen değişim yapıyorlar. Artık kendileri de kabul etti modemin sıkıntılı olduğunu hemen değiştiriyorlar.

Emel
Emel

Aynı sorun bende de var. Wi-Fi kopma sorunu günde 5 veya 6 kez bazen daha çok kaç defa Türk Telekom'u aradım modemi değiştirdiler sorun hala devam ediyor. Kablolu kullanmıyorum modemin filini söküp tekrar takmayınca internet gelmiyor

ZyXEL Modem İle Sürekli Bağlantı Kopması Sorunu

Uğur
08 Ekim 2024 21:50
ZyXEL Modem İle Sürekli Bağlantı Kopması Sorunu
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Enes
14 Temmuz 2023 23:25