Zum KUAFÖR (Ankara) Yalan Reklam Haberi Ve Kaba Saba Tavırları

Zum KUAFÖR (Ankara) Yalan Reklam Haberi Ve Kaba Saba Tavırları
05 Mayıs 2023 00:15

Ömre keratin bakımı saç kesimi 925₺ kampanyası! Adı altında paylaşılan postu Instagram'dan bilgi alarak ve fiyatı konusunda net fiyat mı yoksa ekstra fiyat çıkartıyor musunuz diye sormama rağmen. Israrla bakın bu şekilde mi diye sormama rağmen... Kendilerinin de cevabı ``Bu attığınız görseldeki kadar yoğun bir işlem olmayacaksa geçerli oluyor evet efendim`` şeklinde olumlu dönüş yaptılar. Randevu günü gittiğimde saçımı görüp 2000₺ fiyat çıkartıp daha sonra dalga geçer gibi 1800₺ hadi olsun dedi. Kendilerine randevu oluştururken böyle konuşmamıştık deyip mesajları okuyup dalga geçer gibi eee o zaman yaptırmayın! Yaptırmazsınız olur! Fiyat bu vs vs ( umursamaz bir surat ifadesiyle). Şeklinde konuşması... Bende yaptırmayacağımı ekstra fiyat çıktığını söyleyip ayrılacağımı söyledim. Nezaket gereği olayı uzatmadan tamam sorun değil bende şikayetimi yazarım deyince bana ``git kime şikayet ediyorsan et, istediğin yere şikayet et! ``
(Dalga geçer gibi gülümsemesiyle) şeklinde kovar gibi kaba tavrı ve umursamaz yaklaşımından dolayı hemen vizyonsuz mekandan uzaklaştım.

profile profile profile

Dikkatsiz Hizmet Ve İlgisizlik Mağduriyeti

22 Kasım 2025 00:34
Dikkatsiz Hizmet Ve İlgisizlik Mağduriyeti

Zum Kuaför (Ankara) Yanıltıcı Fiyat Ve Kötü Hizmet Deneyimi

23 Temmuz 2025 01:34
Şafak sonuçtan hiç memnun değil

Zum Kuaför (Ankara) Instagram Reklamıyla Gittiğim Kuaförde Saçım Mahvoldu

03 Mayıs 2025 23:33
Sevinç sonuçtan hiç memnun değil

Batıkent Zum Kuaför'de Memnuniyetsiz Saç Kesimi Deneyimi

16 Haziran 2025 21:28