Berna sonuçtan hiç memnun değil

Zorlu PSM Slava Snow Show Mağduriyeti

07 Mart 2024 13:04

Merhaba, yedi yaşındaki kızım için Slava Snow Show'a bilet aldım. Yan yana üç kişilik yer sadece ikinci balkonda bulunuyordu, bu yüzden oradan aldım. Ancak gösterideki örümcek ağı, karlar ve tüm etkinlikler maalesef sadece alt salona yönelikmiş. Alt salonu dolduran çocukların neşesine tanık olurken, kızım ve belki de yüzlerce çocuk, adaletsizlik hissiyle ağlayarak izledi. Yedi yaşındaki bir çocuk bile bu durumun adaletsiz olduğunu anlayabiliyorken, bunu düzenleyen profesyonellerin nasıl farkında olmadığına inanamıyorum. 'Bilette belirtildi' diyorlar fakat yazı o kadar küçük ki; okunması güç. Kızım gibi pek çok çocuğun üzülmesine ve biz ebeveynlerin mağdur olmasına sebep oldular. Çocuğumuzun gözlerine bakamadık bir süre. Bu durum kabul edilemez. Daha fazla kazanç uğruna gösterilen bu vicdansızlık karşısında şaşkınım. Şikayetimi İngilizce olarak da kendi sitelerine ve bulabildiğim her platformda dile getireceğim.

Tuğba
Tuğba

Merhaba yeğenimle gideceğim bende bir şey sormak istiyorum lavabo / WC yemek alanı bunlar mevcut mu daha önce gitmediğin için bilmiyorum da

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 2024 01:40
Zorlu PSM Slava's Show Mağduriyeti
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Zorlu PSM Slava Snow Show'da Balkondan İzleme Felaketi

05 Mart 2024 00:47
Zorlu PSM Slava Snow Show'da Balkondan İzleme Felaketi
Seda sonuçtan hiç memnun değil

14 Mart 2024 02:11