Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Zorlu PSM Slava Snow Show'da Balkondan İzleme Felaketi

Zorlu PSM Slava Snow Show'da Balkondan İzleme Felaketi
05 Mart 2024 00:47

Zorlu PSM'de 2 gün önce Slava's Snow Show izlemeye gittik. Orkestra 1. Kategori biletleri tükendiği için adet fiyatı 1295₺ olan 1. Balkon 2. Kategoriden 4 adet bilet aldık; anne-baba ve 9yaş iki çocuk. Bilet fiyatı alt kat ile hemen hemen aynı olduğu için böyle bir hüsranla karşılaşacağımızı tahmin edemedik. Oyunun daha ilk yarısında interaktif kısımlar başladığı anda, olayın tamamen dışında olduğumuz için çocuklar ağlamaya başladı. Tüm olayın seyirciyle yakın temasta olunması gereken bir gösteride balkon için 1295₺'den bilet satmak ne demek? Bileti satın alırken belki olayın bu kadar dışında kalacağımız belirtilse bu hataya düşmezdik. Çocukları mutlu edelim derken, sayenizde hüngür hüngür ağlattık. Böyle bir durum yaşattığım için çocuklarımdan özür diledim. Üstüne paramızla rezil olduk, 5180₺ bilet paramız çöp! Bizim gibi Balkon 1 bileti alan birçok aile aynı mağduriyeti yaşadı. Görevlilere eğer orkestra kategorisinde gelmeyen olursa/boş koltuk olursa aşağı inmek istediğimizi, gerekirse fiyat farkını da ödeyebileceğimizi söyledik ancak "gösteriye 40 dakika geç gelen bile olabiliyor, çok zor" cevabını aldık. Gösterinin tek numarası zaten interaktif kısımlarıydı. İkinci yarıda kendi çabamla alt katta iki kişilik bir yer bulup, çocuklarımdan birini kucağıma alıp gösteriyi izlemeye devam ettim sırf biraz çocukların yüzü gülsün diye, eşim ikinci yarıyı izlemeden çıktı. Ailece harika bir şov izleyeceğiz diye geldiğimiz salondan bu ne saçmalıktı diyerek çıktık sayenizde. Verdiğim bilet parasına hala acıyorum. Bu kadar kötü organizasyon için tebrikler.

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 2024 01:40
Seda sonuçtan hiç memnun değil

13 Mart 2024 22:07
Zorlu PSM'de Gösteri Bileti Sorunu
Zorlu PSM'de Gösteri Bileti Sorunu
Seda sonuçtan hiç memnun değil

14 Mart 2024 02:11
Zorlu PSM Passo Bilet Satışı Mağduriyeti
Berna sonuçtan hiç memnun değil

Zorlu PSM Slava Snow Show Mağduriyeti

07 Mart 2024 13:04