Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Randevu Sistemine Erişim Sorunu!

16 Ocak 2024 14:21

16 Ocak 2024 tarihinde ve yaklaşık 20 günden beri Zeynep Kamil Hastanesi'ne hem MHRS'den hem de 182 üzerinden randevu almaya çalışıyorum fakat sistem açılmıyor. 10.00, 16.00 ve gece 00.00'da bile denememe rağmen başarılı olamıyorum. Hastane bünyesinden ulaşmayı bile denedim, sürekli telesekretere yönlendiriliyorum ve hiçbir şekilde bağlanmadan sistemden düşürülüyorum. Antenatal polikliniği için 20-24 hafta 2. Düzey renkli doppler ultrasona nasıl randevu alabileceğim konusunda bilgi almak istiyorum. Bu durumda hastane başhekimliğine mi başvurmalıyım yoksa Sağlık Bakanlığı'na mı dilekçe vermelim?

Kayhan
Kayhan

Merhabalar 182 arayın her gün farklı doktora bakıyor en yakın 2 randevu için doktorun ismini soy ismini öğrenin ve MHRS uygulamasına 09:55 de girin kadın hastalıkları kadın doğum ve antenatal bölümü seçin 09:59 gibi tam 10 olur olmaz saniye bile geçmeden sorgulayın hemen çıkacak randevuyu onayla hemen basın alırsınız biz 1 günde aldık bu şekilde.

Berçem sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep Kamil Hastanesi'nde Randevu Alamama Ve Alternatif Çözüm Sunulmaması

05 Kasım 2025 10:40