Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Zet Yayınları Başında Durmadan İş Yapılmıyor!

19 Eylül 2023 16:29

Zet Yayıncılık'tan kitap bastırmak istedik. 2 günde basılacak iş 20 günde basıldı ama en son gün gidip gece başında durup sabaha kadar basıldı. İş bakanlık işi ve İstanbul'a yetişmesi gerekiyordu. Sabaha kadar Zafer'le basımı yapıp sabah yola çıktık. Şimdi de 1,5 ay önce ödemesini yaptığımız bu işin faturasını almakla uğraşıyoruz.

Zafer
Zafer

Ahmet ismi ile Bakanlık işi yaptığını söyleyen bir vatandaş olamaz. Bu kişi Zet Yayıncılığı kendine rakip gören ve karalama ve iftira atan başka bir yayınevidir. Gerekirse bu yayınevinin adını da verebilirim aslında. Ama inanın değmezler buna. 2 günde basılabilecek bir Bakanlık işi mantıken olamaz. Bakanlık işi yetişmemiş olsaydı zaten bunun yaptırımı olurdu ki iş zaten yetişmiş. Hiçbir işi hiçbir kimse zorla yaptıramaz bunun söylenmesi bile bunu yazanın nasıl biri olduğunun göstergesidir. Bu ancak iyi niyeti suistimal etmektir işin başında durmasına müsaade edilmesi. 1,5 ay önce verdiğimiz para konusu ise kapora olarak verilen cüzi bir meblağ zaten olay da buradan kaynaklanıyor bir türlü parayı tahsil edemiyoruz bu yazıyı yazdığında da hala alacağımızı alamamıştık. Daha sonra çok şükür bir şekilde tahsil ettik. Bu cevabı yazmamdaki sebebe gelince aslında bu yazıyı epey zaman sonra gördüm ama cevap verip muhatap bile olmak istemedim ancak bazı tanıdığım kişiler bu yazıyı sorması ile cevap yazmam elzem oldu.

Ahmet
Ahmet

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederiz. Evet bakanlık işi yetişti ama nasıl yetişti. Sabaha kadar sizin yanınızda durup paketlemenize ve bandrol yapıştırmanıza yardım etmeseydik işi yakmış olacaktınız. Hızlı olur çıkartırız dediğiniz için baskısını size verdik yoksa zaten matbaalar ile çalışan, 300ü geçik eseri olan, hem dağıtımlarda hem kitapçılarda hem de dijital mecralarda aktif ve yoğun satış yapan bir yayıneviyiz. Ek olarak sizde kalan bandrollerimizi bile kaç defa istememize rağmen teslim etmediniz. Durum böyleyken kendinizi haklı çıkartmaya çalışmanız çok manidar ki bu şikayet çok defa okunmuş demek ki başka mağduriyet yaşayan insanlar da var. Son olarak; olaydan sonra farklı üslup ile bize yazmak yerine durumu toparlayıcı şekilde yaklaşsaydınız konu böyle mecralara taşınmamış olurdu. Rakip değiliz ki karalamaya çalışalım. Biz sadece saygımızı bozmadan yaşadığımız sıkıntıyı ifade ediyoruz. Kimseden de çekindiğimiz bir durum yok çünkü olay ortada. Takdiri de okuyan okuyuculara bırakıyoruz.