Onur sonuçtan hiç memnun değil

Zeray İnşaat Teslimat Vs. Problemleri

24 Eylül 2024 14:18

Merhaba,
Zeray Forum anatolia ve zeray esil projelerinde ev sahibiyim. Öncelikli olarak beni ev sahibi yaptıkları için minnettar olsam da bazı problemlerden dolayı yeni yatırım yapma kararımı askıya aldım. İlk problem Forum anatolia projesinde teslimatın gecikmesi idi. Sözleşmede süremiz vardı denildi üzerinde çok durmadım. Sonrasında ise otoparkı su bastı ve benim dairem de etkilendi bu durumdan. Davlumbaz ve bazı elektrikli ev aletleri bozuldu. Kendilerine ilettik ama çözmediler. Tüketici Hakem Heyeti'ne yazı yazdık ama usulde hata olduğu gerekçesi ile kabul görmedi ne yazık ki. Ayrıca balkon kapısında problem var idi. Bir türlü çözmeyince bende kendim yaptırdım. On binlerce liralık tamir masrafı yaptık. Evrakları duruyor.
Gelelim Zeray esil projesine. Projeden evi sel olayından önce aldım. 2021 sonu idi. Ödemeleri 2022 sonunda tamamladım. Diğerlerinin dediği gibi 2023 sonuna doğru bitecek hatta Eylül ayı bile olabilir demişlerdi satış aşamasında. Tabii ki denilen gibi olmuyor, bunu bekliyordum. Lakin sözleşmede rayiç bedelden kira ödemesi yazıyor gecikme durumunda. Henüz bir ödeme alamadık. Sürekli olarak teslimatta erteleniyor. Aradığımda en az 3 gün öncesinden arayacağız diyorlar. Bir kere müşteri ilişkileri müdürü S****** Hanım ile görüşebildim. Sonrasında kendisi ile görüşmek istediğimde o bir kerelik idi diye dönüş aldım oradaki yetkiliden. Sanırım D**** Hanımdı bunu ifade eden. S****** Hanımın kendisinden farklı bir bilgi vermeyeceğini ifade etti. Bir müşteri olarak kendisi ile görüşmek istediğim birim yönetici ile görüşemiyor oluşum da bundan sonraki Zeray GYO yatırım kararlarımı sorgulamam gerektiğini gösterdi.

profile profile profile
Onur
Onur
14 Temmuz 2025 14:17

Şu an şirket ile davalığız. Evi Aralık 2024 te teslim ettiler. Kira ödemesi de yapmadılar hakkım olan rayiç bedelden. Evde de eksikler var idi teslim ettiklerin, boya yapacaklarını söylemişlerdi, geç yaptılar, temizlemediler evi boya sonrası, temizlettirdik, banyo kapısı kiracımız içeride iken kapanmış ve açılmamış, sosyal tesislerde hala eksikler var. Bakalım adalet nasıl tecelli edecek.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Zeray İnşaat Proje Teslimatında Yaşanan Gecikmeler Ve Yaşanan Sorunlar

11 Eylül 2024 14:57
Taner sonuçtan hiç memnun değil

Zeray İnşaat Proje Teslimatında Yaşanan Gecikme Ve Tapu Devir Sorunları

12 Haziran 2024 23:10