Gizem sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2024 13:57

Zeray Mahal sitesinde oturuyorum. Bu ay Apsiyon uygulaması ile tarafımıza aidat ödemeleri borç gönderildi. Henüz iskânı alınmamış, sosyal tesisleri açılmamış (kapalı havuz, sauna, spor salonu gibi) siteye gelen misafirler için güvenliğin aksiyon bile almadığı, çevre düzenlemenin yetersiz olduğu, bahçe peyzajlarımızın sarardığı, sulamanın yetersiz olduğu, çöpümü çöp kutusuna kendim attığım, apartman temizliğinin yeterince yapılmadığı, otoparkın toz toprak altında olduğu, bize satarken gösterilen site görselinde yer alan sosyal tesis, spor sahalarının kamelyalarının bulunmadığı, evlerin içinde hemen hemen her duvarın rutubet aldığı eksiklerin bitmediği gibi muhatap sorumlunun bulunmadığı Zeray Mahal sitesinde oturuyorum. Ve benden bu yapmadıkları hizmetler için 8339₺ aidat istediler. Bu aidatta neler var, neden bu kadar yüksek bir muhatabımız yok. Avukatım ile sürece itirazda bulunacağız. Sorunlarla ilgili birkaç küçük görsel ekliyorum.

Eyüp
Eyüp

Aidatlar çok yüksek isteniyor bir çok hizmet aktif olmamasına rağmen yazıktır günahtır. Bunun aşağı yöne iyileştirmesi gerekiyor.

Zeray Mahal Projesinde Eksik Teslimat Ve İlgisizlik

28 Ocak 2025 08:54