Saim sonuçtan hiç memnun değil

Zelal Odak Huzurevi Ve Yaşlı Bakım Evi Müdürünün Tavrı

05 Haziran 2023 20:56

Hastamız 31.05.2023 günü kalça kırığı şikayetiyle Bilkent Şehir Hastanesi'nde yapılan başarılı ameliyattan sonra rehabilitasyon süreci için taburcu edildi. Hastamızı Balgat'ta Zelal Odak Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi'ne götürdük ve yatırdık. İlk başta çokta memnun olmasak ve düzeltilmesini istediğimiz konuları ( yatağın yan tutma kolu arızası, temiz olmayan tuvalet ve banyo gibi) iletmemize rağmen yapılıp temizlenip yerine getirilmedi. Ama kabul esnasında hemen sözleşme imzalatıp 15.000 TL yi tahsil ettiler.

Gece hastamız aradı ve tuvalet esnasında düştüğünü söyledi bunun üzerine işletme sahibi, müdürü ve iş yeri telefonunu defalarca aramamıza rağmen ulaşamadık. Sabah erken giderek hastamızı bu şartlarda burada tutamayacağımızı ve alacağımızı bir gün önce alınan ücretin bir günlük bedelinin kesilerek iadesini talep ettiğimizde iade edemeyecekleri söylediler. Bunun üzerine kanuni haklarımı kullanarak şikayet edeceğimi söylediğimde işletme sahibi Zelal Odak beni tehdit mi ediyorsun git bildiğin yere şikayet et diyerek gayet rahat bir tavır sergiledi.

Zelal
Zelal

Merhaba, adınıza ait herhangi bir kayıt bulunmamaktadır. Yazdıklarınız kurumun itibarını zedeleyecek niteliktedir. Yasal süreç başlatılmıştır. Takipçisi olacağız.

Lotus Huzurevi Ve Bakım Merkezi Yatış Ücret İadesi

05 Temmuz 2023 18:30
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 2024 14:47