Zaika Bıçak Kargo Teslimatında Yaşanan Sorun Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

12 Aralık 2024 00:03

Zaika satıcı ve markasında aldığım ürün bana Aras Kargo ile teslim edilmek üzere dağıtıma çıkarıldı ancak evde olmadığım için alamadım. Dağıtım elemanı ( İsmi e*** ) düşünebilme yeteneğine sahip olmadığı için üst kattaki ev sahibine teslim etmek yerine bana gelin şubeden alın size yeniden getirmem istense bile getirmeyeceğim dedi.

Bir kargo ile anlaşma yapıyorsanız adresini kontrol etme zahmetine girseniz keşke. Zor olmaz ise Aras Kargo Keşan şubesinin yerine bakın. Bir zahmet ürün sattım bitti mantığını bırakın ve süreci kontrol edin. Alamadım ürünü ve böyle bir muamele ile karşılaştım. Sizin yapacağınız çok basit biraz düşünmeyi deneyin. Gidip şubeden almak zor ve uğraştırıcı bir zahmet bunu takip edip eve teslim şartı koyun ya da talepte bulunun.

Siz Aras Kargo ile çalıştığınız sürece sizden bir daha ürün almayı düşünmüyorum Ürünleriniz fayda sağladığını düşündüğünüz için alınıyor. Hakarete maruz kalmak için Bugün Aras Kargo genel merkezine şikayet ettiğim için yeniden dağıtım planlanıyor diye not geçilmiş ancak e*** adındaki çalışan ile muhatap olmak istemiyorum. Hem suçlu hem güçlü.

12 Aralık 2024 00:07 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhabalar. Öncelikle yaşadığınız kötü tecrübe nedeniyle üzgünüz. Maalesef kargoların hepsi ile böyle sorun yaşıyoruz. Bize sipariş bilgilerinizi iletebilirseniz konu hakkında destekte bulunmaktan memnuniyet duyarız.

Büşra
Büşra
13 Aralık 2024 21:58

WhatsApp hattı üstünden de yazdım. Kargo bana ne dediyse aynı şeyleri size demişler belli ki bir yaptırım gücünüz yok. Sadece sözde bir işlem yürütüyorsunuz. Daha önce bir marka ile iletişime geçtiğimde kargo ürünümü pazar günü de olsa getirmek zorunda kaldı.

Siparişim Teslim Edilmedi, Kargo Bilgisi Ve Müşteri Hizmeti Yok

Nagihan
02 Eylül 2025 09:45
siparisim-teslim-edilmedi-kargo-bilgisi-ve-musteri-hizmeti-yok-1.jpg
Nagihan sonuçtan memnun

Siparişim Teslim Edilmedi, Bilgilendirme Ve Müşteri Hizmeti Eksikliği Yaşıyorum

Nagihan
02 Eylül 2025 09:51
"Firmadan İ** Hanım konuyla ilgilendi ve 3 Eylül tarihinde kargomu tekrar çıkartıp bana takip numaramı ilettiler. Kargo 4 Eylül'de bana teslim edildi. Bu kadar uğraştırmasalardı keşke ama İ** Hanım'a teşekkür ederim."
siparisim-teslim-edilmedi-bilgilendirme-ve-musteri-hizmeti-eksikligi-yasiyorum-1.jpg

Bir Haftadır Kargoya Verilmeyen Siparişe Çözüm Bekliyorum

21 Mayıs 2025 20:44