Ankara Çayyolu Medisun Hastanesi Hakkında Büyük Şikayet!

Ankara Çayyolu Medisun Hastanesi Hakkında Büyük Şikayet!
11 Eylül 2024 16:01

Ankara Çayyolu Medisun Hastanesi Tarafından Yaşadığım Büyük Mağduriyet

24.08.2024 tarihinde Ankara Özel Çayyolu Medisun Hastanesi'nin gastroenteroloji servisine başvurarak sağlık sigortam kapsamında endoskopi ve kolonoskopi işlemleri için randevu aldım. Hastane, muayeneden hemen sonra, operasyon öncesi yapılması gerektiğini öne sürerek benden ücretli olarak (720 TL) bir kan tahlili yaptı ve 4 günlük sıvı diyet programı hazırladı. Bu süreç sonunda 06.09.2024 tarihinde yapılmak üzere endoskopi ve kolonoskopi randevusu verdiler.

Ben bu diyet ve müsil uygulamasını 4 gün boyunca büyük bir sabırla yerine getirirken, son derece Zorlu ve yorucu bir süreç yaşadım. Ancak, işlem günü geldiğinde, hastaneden sigorta şirketim Hepiyi Sigorta’nın ödeme yapmayacağı bilgisi aldım. İşlemlerin ancak 25 Bin tl karşılığında yapılabileceği söylendi. Hem bir mağduriyet yaratıp hastasını ortada bırakıyor ve bir de üzerine mağduriyeti gidermemekle birlikte operasyona 2 saat kala ücret talep ettiler.

Hastane, sigorta şirketimden onay almadan benden gereksiz yere ücret talep ederek kan tahlili ve diyet programını uygulattı kan tahlinin iadesini yapamayacaklarını söyledi ve 4 gün boyunca beni mağdur etti. Bu durum beni hem maddi hem de manevi açıdan oldukça yıprattı. Ankara Çayyolu Medisun Hastanesi ve çalışanlarından büyük bir mağduriyet yaşadım ve şikayetçiyim.

profile profile

06 Haziran 2024 11:41
Nazike sonuçtan hiç memnun değil

Randevu Aldığım Doktorla Görüşememek Ve Ek Ücret Talebi

17 Mart 11:46

Yüzüncü Yıl Hastanesi İlgisizliği!

31 Ağustos 2024 15:17
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Çayyolu Özel Medisun Hastanesinde Acil Servisi Çok Kötü!

16 Aralık 2023 19:59
Ankara Çayyolu Özel Medisun Hastanesinde Acil Servisi Çok Kötü!
Saynur sonuçtan hiç memnun değil

Medisun Hastanesi ve Doktor Şikayeti

29 Ocak 13:57