Yunus Emre Tıp Merkezi Lazer Epilasyon Sorunu

23 Mayıs 2023 11:46

Burada lazer epilasyon hizmeti aldım, fakat pişman oldum. Lazer epilasyondaki ücreti peşin alıyorlar ve sonrasında size saygısızca, kabaca davranıyorlar. Üstelik bu kişilerin hastaneyle hiçbir ilgisi olmadığını sadece üst katı kiralayıp hastanenin ismini kullandıklarını öğrendim. Parayı elden peşin alıyorlar ve sizi oraya mecbur bırakıyorlar. En ufak bir bölge için bile hemen ek ücret istiyorlar. Hadi onu geçtim parasını zaten veriyorsunuz ama tavırları, üslupları çok saygısızca. Mahalle bakkalı gibi kafayla çalışıyorlar. Sekreterleri yok. Dakikalarca telefonda konuşup sizi bekletiyorlar.

Lazer epilasyon bilgilerinden de şüpheliyim. Lazer yapılmaması gereken bölgemde lazer yaptı ve oradaki tüyleri çoğalttı. Zaten ne derece eğitimli olup olmadıkları hareketlerinden de belli oluyor. Sizi ilk gittiğinizde ikna edip sonrasında yüzünüze bakmıyorlar. Normalde daha önce de lazere gittim fakat böyle bir şeyle karşılaşmadım bir muayene oluyorsa diğeri kontrol atışı olur ve bu muayeneden sayılmaz bunlar her türlü işi çakallığa dökmüşler ve onu da ücret içinden alıyor ilk yazılırken 6 seansta biter dedikleri kıllar gittikçe çoğaldı ve 12 seansımın bitmesine son uc kalmış sonuç yok hala ilk gittiğim gibiyim üstüne ustuk bıyık bölgemi yaktılar ve dalga geçer gibi zaten lekeleriniz var yüzünüzde ona denk gelmiştir bol bol krem sürün dediler hala yanık geçmedi. Üstüne kıllar dahi bitmedi.

Gerekli mercilere başvurumu yapacağım gerekirse avukata vereceğim. Para veriyoruz oraya biraz saygı olsun ama o da yok. Kendi aralarında fısır fısır konuşup gülmeler, dalga geçer varı konuşmalar. Randevu saatini değiştirmek istediğinde hayır cevabı lazer yapıldıktan 2 ay sonra bir sonraki kontrol atışına çağrılması. Aradaki bu süre uzun bir sure ve haliyle verim alamıyorsun ve arayıp söylediğinde jiletle alın o zaman denilmesi ben jiletle alacaksam kardeşim sana niye geliyorum? Bu böyle kalmayacak sonuna kadar hakkımı savunacağım ve avukata vereceğim.

21 Aralık 2023 17:33
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Mihrimah Sultan Tıp Merkezi Lazer Epilasyon Mağduriyeti

23 Aralık 2023 02:23

Ümran Tıp Merkezi'nde İlgisizlik Ve Etkisiz Lazer Epilasyon Deneyimi

10 Mart 02:03
Nefise sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2023 15:41