Ferdağ
22 Mayıs 2023 23:09

Yaklaşık 2 ay önce Yuki Tekken 125'lik motor aldım. Ancak her gün bir sorunla karşılaşıyorum ve artık pişmanlık duyuyorum. Sıfır motor deyip haksızlığın yasallaşmış haline faturalı tüccar denk geldim. Sürekli geçiştirme peşindeler ve bu durum beni çok üzüyor. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım ve maddi manevi tazminat davası açacağım. Bu sorunları çözmek için çaba sarf etmek yerine, sürekli olarak kaçıyorlar.

Yorumlar (6)

Talha

Yuki tekken 125 CC 1 sene önce aldım ama adam akıllı toplasan 10 defa binmedim sürekli gaz kesiyor boğulma yapıyor bununla ilgili sorun yaşayan var mı ve çözüm olarak ne yaptınız

Erkan
Erkan

Merhaba kolay gelsin bende bir çok işlem yaptım motora. Karbüratöre değişti sorun bir nebze olsa gitti tepkimesi daha güzel oldu. Ben tamamen kendisine gelmesi için piston güncellemesi yaptım motor şu an gayet iyi. Ayrıca bu motordaki lastikler çok ağır olduğu için performansı çok düşürüyor.

Hüseyin
Hüseyin

Yuki tekken 125 aldım 2800 km de gazı tam verdiğimde boğulma yapıyor 1 vites de 10 km hıza çıkabiliyorum 2 viteste 15 yapıyor yavaş yavaş gaz veriyorum aynı şekilde yapıyor İstanbul Sultanbeyli moto25 Yuki yetkili servisi aradım kronik sıkıntı dedi ana bayiye götürmen lazım diyor ve ana bayi bana 80km uzaklıkta motorum 15 km hızla gidiyor.

Cansin
Cansin

Aynı motor bizde de var. Sıfır aldık. 5bin devire bile çıkamıyorduk teklemekten. Kontrol ettiğimde buji kablosunun yerinde sabit olmadığını fark ettim ve buji soketinin içindeki vidaya kabloyu çevirerek iyice taktım, yerine oturttuktan sonra sorun düzeldi.

Talha

Çözüm buldun mu motora reis

Mert
Mert

Aynı motor bende de var bıktık artık sorunlarından karbüratör taktik düzeldi çalışması

Yuki Motor Tekken 125 Modeliyle İlgili Sorun

İbrahim