Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Yuki Motor İzmir Dikili Yetkili Servisi Mağdur Etti

13 Eylül 2023 23:01

06.06.2023 tarihinde alınan Yuki risotto motorumun gidonu sola çevrilirken öndeki kablolardan kaynaklı sürtünme sesi olduğunu duymaya başladım. İzmir dikili Yuki servisi h** a**'u telefonla aradım. Şikayetimi anlatmadan önce Yuki servisi mi diye soruma karşılık "Yuki servisi ancak bırakacağım ne vardı" şeklinde kaba ve saygısızca bir cevap aldım.

H** a**'un bu cevabına rağmen sorunumu anlattım. Bana cevap olarak daha önce hangi serviste bakımı yapıldı ise oraya götür ben müdahale edersem ücret alırım dedi. Daha motoru görmeden sorunu anlamadan garanti dışı bırakmaya nasıl karar verebiliyor.

Buna rağmen merak edip h** a**'un derma çatma dükkan görüntülü iş yerine gittim. Dükkana neden geldiğimi bilmediğini halde uzun süre bekledim neden geldiğimi bile sormadı. Yuki gibi kurumsal bir firma bu kadar saygısız bir esnafa nasıl yetkili servis verebiliyor.

Uğur
13 Eylül 2023 22:54

Yuki Dikili Yetkili Servisi sıfatlı Hilmi Aksoy'un bu tutumu neticesinde dükkanı terk ettim. Sorunum düşündüğüm gibi kablo sürtmesi sonucu olduğunu başka bir yerde tespit ettirip dürüst ve seviyeli bir esnaf ile hallettim.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Yuki Motor Yedek Parça Ve Değişim Sorunu

Murat