Yılmazlar Otomotiv (İstanbul) Sağlam Olan Aracımı Bozdu

16 Eylül 2023 11:43

C200d 2015 model aracımı Hadımköy yılmazlar yetkili servisine götürdüm. Aracımda yağ kaçakları ve su kaçağı şikayetim vardı, araç 1 gün serviste kaldı yapılan incelemeler sonucu verdikleri fiyat bana pahalı gelince yaptırmaktan vazgeçtim, ve bu inceleme için benden 2500 TL talep ettiler, oradan çıkar. Çıkmaz aracı özel servise götürmeye karar verdim. 15 dakika sonra aracımda hararet uyarısı çıktı. Daha önce böyle bir uyarı ile karşılaşmamış olup servis bununla ilgili bir arıza tespit etmemişti.

Şu an aracım özel serviste ve yılmazlar Mercedes yetkili servisinin amatör hatasından dolayı ekstra boru ve fan pervane değişimi olacak (40 bin tl). İnceleme yaparken radyatör fanın oradaki su hortumunu yerine takmamışlar ve fan hortuma sürttüğünden fan düzenli çalışamamış ve hararet yaptı. Küçük sorunları olan aracımı bildiğin bozdular ve durumu anlattığımda bizden kaynaklı değil deyip inkar ediyorlar, Mercedes prestijine yakışmayan bir kuruluş. Paranızla rezil oluyorsunuz.

Gizem
Gizem

Bu şikayeti görünce bir aydınlanma geldi. Nisan 2023 tarihinde aracımı bakım için götürdüm, buradan aldıktan sonra aracım hararet uyarısı verdi. Aracı tekrar götürdüğümde su deposunda delik olduğunu söylediler. Olabilir dedik. Ardından araç tekleme yapmaya başladı, tekrar servise götürdüm. Araçta hiçbir sorun olmadığını söylediler ama bakarken havalandırma borusu yıpranmış elimizde kaldı ödeme yapmanız lazım dediler, direttim ödemedim. Bantla yapıştırdılar. Tekleme sorunu nedeniyle ertesi gün başka bir yetkili servise götürdüm, bujiler bitik ateşleme bobini yanmış. Yılmazlar'ın bu sorunu bulamaması çok ilginç gelmişti, bulamazlardı çünkü ilk gittiğimde bujileri değiştirmek için dünyanın parasını istemişlerdi ve bu parayı ödemiştim. Şimdi nasıl desinler bujilerin değişmesi lazım diye? Kısacası Yılmazlar pişmanlıktır, 5 yıldır hiçbir sorunu olmayan aracım şu an servislerden çıkamaz hale geldi sayelerinde. Almanya'ya da belgelerimle birlikte şikayette bulunacağım. Param da sinirlerim de bu kadar değersiz değil!

Bora sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes Servisinde Hayal Kırıklığı Ve Ekstra Ücret

28 Ekim 2024 15:02
Mercedes Servisinde Hayal Kırıklığı Ve Ekstra Ücret
Atalay sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2024 21:05
Latif sonuçtan hiç memnun değil

01 Ekim 2024 20:34