Ömer sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2024 10:16

2023 yılında evimin parkelerini renginden dolayı değiştirdim. Adana bayisi Yağız Parke'den aldım parkeleri. Ve yeni parke döşendi fakat sıkıntılıydı. Eksper geldi. Baktı, hatalı deyip garanti kapsamında komple değiştirildi ama sıkıntılar içinde değiştirildi. Fakat yeni döşenen parkeler de sıkıntılıydı. Tekrar eksper geldi ve raporda parkelerde sıkıntı olmadığı, zeminin kötü olduğu ve yerin sıkıntılı olduğu söylendi. Zemin komple fayans döşeli ki eksper yeri görmeden nasıl böyle rapor düzenliyor? Kaldı ki ilk başta da evim parkeliydi ve hiçbir sıkıntı yoktu. Şu an son döşenen parke ilk değişen parkelerden daha beter döşendi. Önceden 2-3 yerde sıkıntı vardı, şu an her yerinde sıkıntı var. Fabrikayla görüşmeme, rapora itiraz etmeme rağmen bana aynı şekilde cevap verildi. Zemin sıkıntılı olsa ilk başka markadaki parkede sıkıntı olurdu. Ezbere iş yapıldığını düşünüyorum ve beni ortalama 2 yıldır mağdur ediyorlar. Eşyalı evde parke değiştirmek nasıl bir şey düşünebiliyor musunuz? Ve 2 yıl peşlerinden koşturdular. Görüşmelerim telefonda, hepsi kayıtlıdır. Mağduriyetimin bir an önce giderilmesini rica ediyorum. Tekrar söylüyorum, zemini görmeden eksper nasıl zemin kötü diyebiliyor? Zemin komple fayans olduğu halde. Ve ilk parke değişiminde de aynı eksper geldi. Balkondaki fayansı gösterdim, zemin bu şekilde dedim ve 'Abi fayansın çok güzelmiş, parke desenmiş neden parke yaptırdın?' diye söyledi. Bu şekilde olduğu halde ve en başında da parke olduğu halde neden eksi yönde rapor düzenleniyor anlamıyorum. Mağduriyetimin ivedi şekilde çözümlenmesini rica ediyorum.

25 Aralık 2024 10:24 (Şikayetten 8 dakika sonra)
30 Aralık 2024 13:39

5 gün geçmesine rağmen hala irtibata geçilmedi. İvedi şekilde mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum.

06 Ocak 2025 08:39

Hala benimle irtibata geçilmedi. Mağduriyetim giderilmediği takdirde yasal işlemler başlatacağım. Tüm kayıt görüşmelerim kayıtlı ve fotoğraflarla birlikte avukatıma bilgi geçeceğim. Bilginize.

15 Ocak 2025 13:39

22 gün geçmesine rağmen hala çözüm üretilmemiştir ve mağduriyetim giderilmemiştir.

21 Şubat 2025 10:31

Ne merkez ne de bayi hala çözüm üretmediler mağduriyetimi gideremediler. Bu kadar basit bir olayı aylardır çözemediler. Bir daha asla ne bu markayı ne de bayiyi seçerim

Salih sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2024 00:52
Floorpan Parkelerin Bütün Birleşim Yerlerinin Kalkması Kalitesizliği
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Çamsan Parkelerde İlgi Eksikliği Ve Çözülmeyen Sorunlar

17 Mayıs 2025 18:59

Floorpan Diyarbakır Çağdaş Parkeden Aldığım Parke Hemen Açıldı

Özlem
20 Temmuz 2023 11:15
Güler sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2023 21:40