Yetiş Koltuk Kanepe Yıkama (Kayseri) Koltuklarımızı Mahvetti

30 Kasım 2023 12:05

Yetiş Koltuk Kanepe Yıkama (Kayseri)38yıkama adlı firmaya 28/11/2023 tarihinde koltuk takımını yıkattık gelen arkadaşlar yarım kova su ile 15 dakika koltuklarımı resmen sadece ıslatıp gittiler hiçbir temizlik ürünü kullanmadıkları gibi koltukları aşırı ıslak bıraktılar. Ücreti alıp gittiklerinde koltukların halini görünce aynı gün yetkili kişiye şikayetimizi bildirdik hiç ilgilenmedi. Bir gün sonra kuruyan koltuklarımda sararma oldu koltuklarımı tekrar yıkatmak durumunda kaldım aradığımız zaman çalışma şekillerinin bu olduğunu söylediler fiş fatura düzenlenmesi yapmadılar Instagram adlı platformda evimde izinsiz çekilen temizlik videosunu yayımladılar bizim için kötü bir deneyim oldu. Yetiş koltuk yıkama pişmanlıktır.

Yusuf
Yusuf

Keşke burayı okuyup da karar verseydim Aynen dediğiniz gibi bende de 1 kova su ile 1 takim 1 tekli yıkadılar ne dediysem kendince cevap verdi Hem de 25 dakika da 1 takim 1 tekli yıkadı bu adamlar yani yalandan is yapıp istediği parayı alıyorlar Hepsi neyse koltuklarımda öyle bir koku bıraktı ki islak bez kokusu resmen 4 gündür havalanan evde koku gitmedi

Yasemin
Yasemin

Selam İkinci defa hangi firmaya yıkattınız? İyi yıkadı mı?

Esra sonuçtan hiç memnun değil

Yerli Koltuk Yıkama Hiç Memnun Kalmadım

10 Ekim 2024 21:33

24 Haziran 2025 06:47
koltuk-yikama-hizmetinden-memnun-kalmadim-2.jpg
Sedanur sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 2025 22:20