Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi Çocuk Doktoru Ve Yanlış İğne!

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi Çocuk Doktoru Ve Yanlış İğne!
28 Temmuz 2023 11:09

-- --- isimli çocuk doktoruna 1 yaşındaki bebeğimi iki defa götürdük ikisinde de Aşı yaptı. Bebeğimin bacağı davul gibi şişti kızardı bu zamana kadar hiç olmayan seydi kaç kez Asi olduk daha önce. Doktor Hanım her seferinde çocuğa yanlış şekilde iğne yaptığı için bu başımıza geldi hiç normal değil! Bir daha asla!

28 Temmuz 2023 11:14 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Merhaba, Mesajınızı aldık. İş süreçlerimizi daha iyi bir noktaya getirebilmek adına paylaşmış olduklarınızı önemsiyoruz. Hasta ilişkileri departmanımız en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğini belirtmek isteriz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Zeynep
Zeynep
28 Temmuz 2023 20:46

Vermiş olduğunuz cevap asla tatmin edici değil. Ayrıca hastaneyi aradığımda da hasta ilişkileri dönüş yapmadı. Buraya yazdığım için dönüş yapıldı! Doktor İğneyi nasıl ve nereye yapacağını bilmeli. Daha önce defalarca Asi vurulan çocuğun üst üste bunu sadece sizin doktorunuzda yaşaması hiç normal değil ve çevremizde saglik çalışanları doktor arkadaşlarımız var hepsine sorduk ve almış olduğumuz cevap böyle bir şey nadiren olur üst üste iki ay olamaz doktorunuzu değiştirin oldu! Biz bu islerden anlamayan eğitimsiz insanlar değiliz bu cevaplarla ancak başkalarını kandırabilirsiniz. Eğer ki doktorunuz iğne yapamıyorsa hemşiresine devretsin görevi. Teşekkürler

Gozde sonuçtan hiç memnun değil

06 Mayıs 2024 13:59

09 Mart 2024 16:51

18 Haziran 2025 19:36
Bebeğimin Ameliyatında Uygunsuz Damar Yolu Denemeleri
Edanur sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2023 21:13

21 Ekim 2023 23:16