Yeni Med Tıp Merkezi Yeni Med Kozmetoloji Lazer Epilasyon

08 Nisan 2023 21:59

Yeni Med kozmetoloji bölümünün Instagram üzerinden yaptığı çekilişi kazandım. 12 seans 2 bölge buz lazer görüşmesi için gittim. Özel bölgeyi 2 bölge saymalarına hadi neyse dedim. Diğer ekletmek istediğim bölgeleri de söyledim ve bana fiyat olarak 3500 dediler. Instagram'da tüm vücut 3000 TL yazan postları hala duruyordu. Açıklama olarak o kampanya bitti denildi. Madem bitti neden kaldırmadınız? Hadi neyse. En son 2500 TL'ye 6 bölge anlaştık ve bana hemen yarın elden ödeyebilirsen bu fiyat yapacağım dendi. Acelelerini asla anlayamadım ama bir şekilde birkaç gün uzattık. Annem de kendi için 4 bölge düşünüyordu onunla tekrar görüşmeye gittik en son 2000 yaptılar onu da. Bugün kampanya gününün son günü parayı vermeniz gerekiyor dosyayı sisteme girebilmem için denildi. 2 gün sonra atış için geldiğimizde verelim dedik. Yok olmaz sisteme girmem gerekiyor dendi. Sözleşme imzalayacak mıyız dedik onu pazartesi gelince imzalarsınız dediler. Neden şu an imzalayamıyoruz diye sorduğumuzda çünkü muhasebe kapalı dediler. Madem muhasebe kapalı bizden parayı niye şimdi istiyorsunuz? Kafalarına göre fiyat uyguluyorlar. Profesyonellikten uzak tamamen ticari amaçla yapıyorlar işlerini. Bir de beni Instagram'dan engellemişsiniz. Çok komiksiniz cidden. Şikayetimi CİMER'e de bildireceğim hiç merak etmeyin.

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede Fiyat Ve Hizmet Tutarsızlığı Mağduriyeti

31 Mayıs 2025 10:12